Hvordan endrer jeg e-post til Adobe filer du?

Hvordan endrer jeg e-post til Adobe filer du?


Adobe PDF-filer er vanligvis konvertert fra Microsoft Word-dokumenter, med mindre brukeren har Adobe Acrobat for å opprette en PDF-fil fra bunnen av. I så fall, kan e kopieres og limes inn i Acrobat-programmet, redigert og lagret som en PDF-fil. Du kan konvertere en e-post til en PDF ved å lime det inn i et Microsoft Word 2007-dokument og konvertere den til en skrivebeskyttet PDF-dokument. Tidligere versjoner av MS Word vil kreve en ekstern kilde, for eksempel Doc2PDF gratis online omformer, for å fullføre oppgaven.

Bruksanvisning

Microsoft Word 2007

1 Kopier den ønskede e-innhold og lime den inn i et tomt MS Word-dokument.

2 Klikk på "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen og sette markøren på "Lagre som" uten å klikke. Et vindu vil åpne opp med alternativer for sparing. Klikk på "PDF eller XPS."

3 Opprett et filnavn og velg en plassering for lagring av filen og klikk på "Publiser". PDF-dokumentet vil bli opprettet og åpnet for visning. Hvis det er nødvendig endringer, gjøre dem i MS Word-dokument og publisere. MS Word-fil kan lagres hvis ønskelig, eller rett og slett forkastet.

Tidligere versjoner av Microsoft Word

4 Kopier og lim inn e-post til en blank MS Word-dokument. Rediger om nødvendig og lagre den til ønsket plassering.

5 Naviger til en gratis PDF-konvertering nettsted, for eksempel Doc2PDF, Word til PDF eller Free PDF Converter (se Ressurser).

6 Klikk på "Browse" -knappen og finne dokumentet du nettopp lagret, og klikk på "Åpne".

7 Klikk på "Konverter dokument." Velg å åpne filen ved hjelp av standard PDF-leser installert på datamaskinen, og deretter lagre den til ønsket plassering.

Hint

  • Adobe Acrobat Reader må være installert på datamaskinen før du konverterer en e-post til en PDF. Hvis det er nødvendig, kan du laste ned leseren fra Adobes nettsted (se Ressurser).
  • Det finnes ulike tilleggsprogrammer som kan lastes ned for tidligere versjoner av MS Word som vil legge ned en PDF omformer inn ordet søknaden. Fordi disse tilleggene skal endre en eksisterende program, sørge for at de kommer fra en pålitelig kilde. Dette kan unngås helt ved å bruke den elektroniske alternativet.