Hvordan erstatte en 75 Pentium CPU med 133 CPU

Hvordan erstatte en 75 Pentium CPU med 133 CPU


Intel først gjort prosessorer og bare kalt dem ved tall som 386 og 486. Fordi du kan ikke copyright et tall, men Intel endret navnet på sine prosessorer til Pentium. Den 75 og 133 betegne prosessorhastighet, som i 75 megahertz, og var blant de første Pentium-prosessorer. Disse prosessorene er godt over ti år gammel, og etter dagens standarder er svært langsom. Hvis du har en virkelig gamle CPU som dette, er imidlertid oppgradering lik oppgradere nyere datamaskiner

Bruksanvisning

1 Sjekk hovedkort manualen for å se hvilken hastighet prosessor hovedkort kan utnytte. Hvis du ikke har manualen, kan du være i stand til å finne det arkiverte på produsentens hjemmeside. Det er lite sannsynlig at du vil finne den manuelle så vil du sannsynligvis bare nødt til å prøve det ut på egen hånd.

2 Ta på ESD håndleddsstroppen på å hindre statisk elektrisitet fra skade datamaskinen. Åpne datamaskinen ved å fjerne skruene fra dekselet som er skrudd inn på baksiden av datamaskinen saken. Dette er hvordan de fleste eldre saker er skrudd sammen. Noen saker kan ha knapper eller låser som, når presset eller gled på en bestemt måte, gjør at den siden av saken for å åpne eller gli ut. Hvis du har problemer, ta kontakt med manuell hvis du har det. Kontroller at datamaskinen er slått av og koblet fra før du fortsetter.

3 Ta prosessor viften fra toppen av CPU. Skru ut de fire skruene som fester viften til heatsink. Løft opp på barer som holder kjøleribbe på plass. Hvis heatsink ikke trekker opp, prøv å bruke tang til å trekke linjene ut og deretter opp. Løft prosessoren bar holder prosessoren på plass. Løft ut prosessoren og erstatte den med den nyere. Pass på at hjørnet mangler en pin matcher prosessoren holder på hovedkortet der mangler en pin hull. Sett vifte og heatsink tilbake og sette dekselet.