Hvordan erstatte en Dell Inspiron 1100 Hard Drive

Hvordan erstatte en Dell Inspiron 1100 Hard Drive


Harddisken i din Dell Inspiron 1100 er en skjør, intern maskinvareenhet som lagrer data og programmer, for eksempel operativsystemet, filer og mapper. Dell Inspiron 1100 eiere som ønsker en harddisk med mer plass eller som erstatter en skadet harddisk kan kjøpe en kompatibel, nye harddisken fra Dell eller gjennom en annen leverandør. Når du mottar den nye harddisken, må du nøye følge trinnene for å fjerne den gamle harddisken og installere den nye. Her er fremgangsmåten for hvordan å erstatte en Dell Inspiron 1100 harddisken.

Bruksanvisning

1 Slå av den bærbare datamaskinen og ta ut batteriet. Slå den bærbare datamaskinen via Windows XP og lukke lokket. Plasser den bærbare datamaskinen opp ned på en ren og stabil overflate, slik at du kan få tilgang til batteriutløser under den bærbare datamaskinen. Skyv låseknappen nedover og ta ut batteriet fra batteribrønnen ligger på høyre side av laptop.

2 Fjern alle kabler, ledninger og enheter. Koble Inspiron strømledningen og eventuelle og alle enheter og kabler. Dette inkluderer å koble noen telefonlinje koblet til modemet, USB-kabler, minnepinner, hodetelefoner, mus og Ethernet-kabel.

3 Finn harddiskbrønnen og ta av dekselet. Inspiron harddisk Bukta ligger under den bærbare datamaskinen, nær bunnen venstre hjørne. Hvis du er usikker på hvilken avdeling huser harddisken, må du kontakte Dell Inspiron 1100 brukerveiledning (se Ressurser) for en merket visuell beskrivelse. For å åpne harddiskbrønnen, bruke en bærbar datamaskin skrutrekker til å fjerne de to skruene som er på sidene av dekselet.

4 Skyv harddisken ut fra bukta og trygt lagre den. Trykk forsiktig ned og utover på ridged delen av harddiskbrønnen for å skyve harddisken ut. Hvis du kommer til å returnere harddisken til Dell, må du plassere harddisken tilbake i originalemballasjen eller emballasjen til den nye harddisken for å hindre skade under frakt. Husk å plassere den gamle harddisken inn i en antistatisk pose før emballasje.

5 Sett den nye harddisken inn i bukta. Plasser den nye harddisken inn i bukta, fast og jevnt skyve det i. Unngå bumping harddisken mot fjorden, da dette kan forårsake permanent skade. Etter at du har trygt plassert på harddisken inn i fjorden, sett skruene tilbake i sine hull, noe som gjør at de er godt sikret.

6 Installer operativsystemet, drivere og verktøy og annen programvare. Finn "Operating System CD" (Windows XP) og "Drivers and Utilities" som fulgte med Dell Inspiron. Du må installere operativsystemet. Etter det, må du installere drivere og verktøy som vil tillate deg å bruke touchpad og andre enheter i den bærbare. Du bør være oppmerksom på at dette kan ta flere timer, avhengig av hvor mange programmer du har tenkt å installere på den nye harddisken.
For å starte installasjonsprosessen operativsystemet, slå på den bærbare datamaskinen, sett inn operativsystem-CD og raskt trykk "F12" så snart Dell-logoen vises på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere operativsystemet ved CD-ROM. For å installere drivere og verktøy, sett inn CDen Drivers and Utilities, og følg instruksjonene på skjermen.

Hint

  • Før du åpner en avdeling for å få tilgang til intern maskinvare, bør du bruke en ESD (elektrostatisk utladning) armbånd eller andre jording enhet for å hindre statisk elektrisitet fra permanent skade den bærbare hardware.Allow et par minutter å passere etter stenge Inspiron ned slik at hard kjøre avkjøle seg.
  • Ikke åpne den bærbare datamaskinen for å få tilgang til noen maskinvarekomponenter hvis den bærbare datamaskinen er fortsatt under garantien, da dette kan føre til at warranty.If du ikke er komfortabel med interne laptop maskinvarekomponenter, ikke forsøke å bytte ut harddisken selv. I stedet søke hjelp av en datamaskin spesialist.