Hvordan erstatte en Macbook skjerm

Hvordan erstatte en Macbook skjerm


Selv de mest teknisk kyndige har en vanskelig tid å opprettholde lysstyrken til originalen, fabrikkinstallert MacBook-skjermen, så ikke prøv å erstatte den eksisterende skjermen med mindre det forstyrrer din evne til å bruke datamaskinen på riktig måte.

Bruksanvisning

1 Tapper batteriet, slår du av MacBook og koble den fra enhver og alle eksterne strømkilder.

2 Fjern alle skruene fra utsiden av datamaskinen med Phillips skrutrekker. Legg dem ut i et mønster som vil tillate deg å sette hver enkelt skrue tilbake til sin opprinnelige plassering.

3 Ta tastaturet montering og intern maskinvare på datamaskinen. Hovedkortet er plassert rett under tastaturet og må skilles først. Etter at hovedkortet er ute, går du videre med tastaturet. Dette krever mer avskruing og kan omfatte frakobling av en eller to ømfintlige kabler. Fjern skruene sakte med Phillips skrutrekker, og fjern kablene sakte med fingrene. Det nøyaktige antall skruer og kabler vil avhenge av din versjon og generering av MacBook.

4 Koble skjermkablene som kobler skjermen til hovedkortet. Bruk plast sparkel til å forsiktig løfte opp toppen casing som holder skjermen på plass. Fjern skruene rundt på skjermen, og koble kablene nederst på skjermen fra plast delen av MacBook som forbinder med den nederste halvdelen. Fjerne skruene på begge sider av skjermen for å holde den mot brakettene, vil det være to eller tre på hver side. Fjern søvn magnet på venstre side av skjermen. Fjern skruene fra toppen, og fjerne tapen forsiktig fra baksiden av skjermen. Skill miniatyr webcam og fjerne den gamle skjermen fra sidebrakettene.

5 Installer den nye skjermen. Du vil gå gjennom den eksakt samme prosessen som før, men i revers. Plasser den nye skjermen i samme posisjon som den gamle, plassere braketter rundt det, erstatte webcam og tape ned ledninger. Bytt ut skruene inn i brakettene og sove magnet på venstre side. Fest skjermen til toppen casing og fortsett med montering.

6 Sett sammen din MacBook. Installer alle komponentene nøyaktig slik de var.