Hvordan erstatte et linjeskift med mellomrom i Java

Java programmeringsspråk har et tekstbehandlingsfunksjoner. Du kan bruke disse funksjonene til å skrive små programmer som manipulerer tekst. Dette er svært nyttig for å automatisere enkelte kjedelige oppgaver. For eksempel kan du bruke Java til å erstatte alle vognretur tegn med mellomrom tastetrykk. Dette vil flate et dokument til en enkelt linje, noe som kan være nyttig under visse omstendigheter. Skrive et program i Java som gjør dette er mye enklere enn å manuelt erstatte de linjeskift med mellomrom.

Bruksanvisning

1 Laste NetBeans IDE ved å klikke på programikonet. Når programmet laster, naviger til "Ny / New Project" og velg "Java Application" fra listen til høyre side av skjermen. En ny kildekode-filen vises i NetBeans tekst editor. Kildekoden filen inneholder en tom viktigste metoden.

2 Lag en streng og tilordne den litt tekst. Sørg for å legge til minst ett linjeskift karakter, som er spesifisert av tegnsekvensen "\ r" i Java. Du kan skrive noe sånt som dette mellom klammeparenteser av den viktigste metoden:

string strOriginal = "Dette er en streng \ rDette er en ny linje \ r.";

3 Bytt ut vognreturtegn med mellomrom ved hjelp av "erstatte" metoden. Man kan lagre resultatet av denne fremgangsmåten i en ny streng. Skriv følgende for å erstatte disse tegnene:

string strNew = strOriginal.replace ( '\ r', '');

4 Skriv ut verdien av "strNew" til utgangsvinduet ved å skrive følgende:

System.out.println (strNew);

5 Kjør programmet ved å trykke F6. Programmet utgang ser slik ut:

Dette er en streng dette er en ny linje.