Hvordan erstatte et prosjekt i NetBeans Med en zip-fil

Hvis du mottar et prosjekt i en zip-fil må du trekke ut filinnholdet å erstatte den nåværende NetBeans prosjekt med innholdet i zip-filen. NetBeans prosjekter inneholde flere Java-filer som skaper en fullt funksjonell Web eller desktop søknad. Du importere den nye Java-prosjektet i NetBeans programvare for å erstatte den nåværende arbeidsprosjekt med innholdet i zip-filen.

Bruksanvisning

1 Åpne programvaren NetBeans fra Windows "Start" -menyen. Den NetBeans programvare åpnes automatisk det siste prosjektet du redigerte.

2 Høyreklikk på zip-filen og velg "Extract til." Velg en katalog der du vil trekke ut alle Java-prosjektfiler.

3 Klikk på "File" menyen i NetBeans programvaren, klikk på "File" og velg "New Project". Klikk på "Java" i listen over prosjekttyper og velge "Java Prosjekt med eksisterende kilder."

4 Skriv inn et navn for prosjektet du vil importere, og klikk på "Browse" i "katalogen" tekstboksen. Velg mappen der du pakket ut zip-prosjektfilen innhold, og klikk deretter "OK".

5 Verifisere informasjonen i den endelige import vinduet og klikk "Finish". Alle prosjektfiler importeres og vises i navigasjonspanelet NetBeans på venstre side av vinduet.