Hvordan erstatte et webkamera på en bærbar PC

Hvordan erstatte et webkamera på en bærbar PC


Nettkamera er gode verktøy å bruke når du chatter med venner, kolleger eller kjære atskilt av lange avstander. Hvis webkameraet pauser, kan du erstatte den i stedet for å kjøpe en ekstern webkamera som du må bære rundt, og husk å koble til datamaskinen din hver gang du ønsker å bruke den.

Bruksanvisning

1 Koble datamaskinen fra alle strømuttak, må du lukke alle programmer, slå den av og ta ut batteriet.

2 Fjern skruene fra bunnen av den bærbare datamaskinen før du er i stand til å fjerne den ytre casing og sett den til side. Husk hvor hver enkelt skrue tilhører fordi ikke alle tinn skruer er skapt like. Prøv å legge ut de demonterte elementer i et mønster å huske hvor alt går.

3 Fjern hovedkortet og tastaturet dersom det er nødvendig. Målet er å være i stand til å løsne den øverste delen av den bærbare datamaskinen fra den nederste delen, og fjerne disse elementene kan gi deg nødvendig tilgang til å gjøre det. Fjern disse elementene ved forsiktig å ta ut skruene og frakobling nødvendige delikat ledninger og kabler med fingrene. Nok en gang, husker hvor alt går så den bærbare datamaskinen vil fungere når du sette det sammen igjen.

4 Koble den øverste delen av den bærbare datamaskinen fra bunnen ved å koble kabler som kobles til skjermen fra hovedkortet.

5 Separer utenfor casing av den øverste delen av den bærbare datamaskinen ved hjelp av plast sparkel å lirke den åpen eller ved å fjerne flere skruer.

6 Finn webcam og finne der den festes til resten av den bærbare datamaskinen. Fjern det gamle webcam og erstatte den med den nye i den nøyaktige plasseringen og plassering av ledningene. Du må kanskje fjerne flere deler for å få tilgang til hele webcam forsamlingen. Gjør så nøye.

7 Sett sammen din laptop. Gå bakover i henhold til hvordan du demontert den bærbare datamaskinen og i henhold til hvordan du brukte mønster å huske nøyaktig plassering av hvert element i den bærbare datamaskinen. Sørg for at hver skrue, kabel og wire returneres til riktig hjem og at alt passer sammen på riktig måte.

8 Bytt ut batteriet og koble den bærbare datamaskinen til en strømkilde. Slå på datamaskinen og sjekke for å sørge for at dine nye webcam fungerer.

Hint

  • Kontroller at den nye webkameraet er nøyaktig den samme som den gamle. Ulike bærbare PC-er laget på en annen måte, slik at en annen type webcam kanskje ikke passer inn i eller fungere ordentlig med datamaskinen.
  • Ikke forsøk å gjøre dette med mindre du er veldig teknisk kunnskapsrike. Ta fra hverandre din bærbare kan forårsake alvorlig skade på datamaskinen. I stedet kjøper en ekstern webkamera du kan plugge inn din bærbare via en USB-port før du kjøper en ny laptop eller betale for å ha en profesjonell erstatte det for deg.