Hvordan erstatte McAfee Med AVG Free Antivirus

Surfing på internett eller bare lese e-post uten virus og malware beskyttelse er ganske enkelt en dårlig idé. Mange nye systemer leveres med McAfee Internet Security programvarepakker som er forhåndsinstallert i en prøveperiode. Denne programvaren går vanligvis for et par måneder og deretter deaktiverer med mindre brukeren betaler for tilleggstjeneste. Et alternativ til å betale for beskyttelse mot skadelig programvare er AVG Free Anti-Virus pakken.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste versjonen av AVG Free Antivirus. Vær sikker på å huske hvor det er lagret. Sørg for at du har administratorrettigheter til datasystem for å legge til og fjerne programvare.

2 Fjern McAfee Internet Security. Klikk på "Start" -knappen og velg "Control Panel" fra menyen listen. Fra kontrollpanelet, aktivere "Legg til / fjern programmer" alternativet. Du må kanskje vente noen minutter mens listen over programmer er befolket.

3 Finn McAfee oppføringen i listen over installerte programmer. Velg den og klikk på "Endre / fjern" -knappen. Fjerning skjermen McAfee Internet Security (eller Security Center) kan be deg om å velge og kontrollere komponenter for fjerning. Velg alle komponenter; Klikk deretter på "Fjern" (eller "Fortsett") -knappen.

4 Start datamaskinen på nytt når du blir bedt av programvaren fjerning programmet. Ikke tilgang til Internett til AVG Free er aktiv.

5 Installer AVG Free ved å dobbeltklikke på tidligere nedlastede filen, og følg installerings instruksjonene. AVG kan be om en omstart av datamaskinen. Når omstarten er fullført, er AVG Free aktiv i systemet, men trenger å oppdatere.

6 Aktiver AVG Free kontrollpanelet ved å dobbeltklikke på AVG-ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen (i nærheten av klokken.) Aktiver "Oppdater nå" alternativet. AVG oppdateres automatisk. Fortsett å oppdatere programmet og starte datamaskinen på nytt hvis du blir bedt til å motta meldingen "Ingen nye oppdateringsfilene er tilgjengelige."

Hint

  • Utfør en full skann datamaskinen umiddelbart etter fullført oppdateringen procedure.Install minst ett annet gratis malware fjerning programmet (f.eks Malwarebytes, AdAware SE eller Spybot Search and Destroy) som et supplement til AVG Free.
  • AVG Free er gratis programvare, og gir ingen garanti eller noen garantier for protection.AVG har antivirus-pakker for flere operativsystemer; være sikker på å få den rette for ditt system.