Hvordan erstatte og installere en Onboard VGA med en mini-PCI Wi-Fi-kortet

I stedet for å erstatte en aldrende laptop, kan du gi den en sårt tiltrengt tune-up for en ytelsesforbedring. For eksempel er det mulig å erstatte standard ombord VGA med en høyere ytelse-kort, samt å legge til en Mini-PCI Wi-Fi-kort for trådløst nettverk. Den grunnleggende prosessen innebærer å ta fra hverandre den bærbare datamaskinen, slik at du kan nå de VGA og mini-PCI-spor, og deretter installere den nye maskinvaren.

Bruksanvisning

1 Slå systemet. Koble den fra veggen og ta ut batteriet. Koble fra alle eksterne enheter som skrivere og skjermer, fra datamaskinen.

2 Åpne laptop saken. Hvor nøyaktig dette gjøres, vil avhenge av datamaskinmodell. Snu laptop over og fjerne alle skruene på bunnen av saken. Fjern så mange deksler og paneler som mulig. Løsne hengslene på laptop-skjermen fra laptop kroppen ved å løsne hengslene og deretter trekke av så mange kontakter som nødvendig.

3 Berør en metallgjenstand nærheten, for eksempel et bordben eller lampe stativ. Dette vil spre eventuell statisk elektrisitet som kan bygges opp i kroppen din. Statisk kan skade elektroniske komponenter når utladet.

4 Fjern komponenter etter behov, slik at du kan få tilgang til VGA-kort og mini-PCI-spor. Dette innebærer som regel å løsne skruene som fester harmon bay stasjonen på plass, og deretter trekke ut harddisken. Fjern systemvifte og kraftsammenstillingen, hvis mulig.

5 Fjern VGA-kortet ved å løsne noen skruer fester det og deretter trekke det ut av sporet. Skift ut med en ny VGA-kort og fest.

6 Sett mini-PCI-kortet inn i en ledig mini-PCI-spor. Disse plassene er vanligvis plassert rundt sidene av saken. Sokkelen består av en mindre siden, åtte pinner bred, og en større side med 20 pinner. Fest kortet med en skrue.

7 Bytt ut noen av komponentene du fjernet og fest på plass med skruer. Lukk opp datamaskinen saken.

8 Koble til datamaskinen og start systemet. Når datamaskinen starter, vil den bruke standard skjermdriverne og vedtaket kan være større enn tidligere angitt.

9 Logg inn på din datamaskin. Last ned drivere for den nye grafikken og Wi-Fi-kort som trengs, eller oppdatere dem fra medfølgende programvare.

Hint

  • Sørg for at de nye komponentene er kompatible med din spesifikke bærbare modellen før du kjøper og installerer dem.
  • Noen skruer på datamaskinen kan være svært liten og vanskelig å fjerne med vanlige skrutrekkere. Mange databutikker selger spesiallaget datamaskin-reparasjonssett som inneholder små skrutrekker størrelser for å arbeide på datamaskiner.
  • Prosedyren er beskrevet her ugyldig sannsynlig noen garanti du mange har på datamaskinen.