Hvordan erstatte Windows System Lydfiler

Sette dine egne lyder er en veldig fin funksjon i Windows. Du kan endre alle systemlyder ved å velge forskjellige forhåndsdefinerte lyder eller bruke tilpassede lydfiler fra datamaskinen. Komplett tilpasning er en av de tingene som gjør spille rundt med datamaskinen moro.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte Windows System Lydfiler

1 Gå til kontrollpanelet. Du får tilgang til kontrollpanelet ved å skrive inn Windows Start-menyen og klikke på "Control Panel" i ruten til venstre.

2 Klikk på "Maskinvare og lyd", som er den fjerde delen fra toppen i kontrollpanelet vinduet. I Windows XP, sørg for at du er i klassisk visning (hvis du ikke er det, trykk på "Bytt til klassisk visning" -knappen i venstre rute), og klikk deretter på "Lyder og lydenheter."

3 Klikk på "Endre systemlyder", i den tredje delen fra toppen. I Windows XP, åpne "Sounds" -kategorien. Nå kan du bytte ut eller fjerne systemlyder ved å velge dem fra rullegardinlisten og trykke på "Bla gjennom", eller ved å velge en annen lyd (eller ingen lyd) fra rullegardinlisten. Merk at hvis du vil bruke en egendefinert lyd fra datamaskinen din lyd må være i ".wav" format. Hvis du ikke allerede har en lyd-omformer som er installert på datamaskinen, kan du konvertere lydfiler til "Wav" format ved å laste ned en gratis audio converter (se ressurs).

4 Trykk "Apply" og deretter "OK" etter at endringene for å lagre og avslutte.