Hvordan etablere en Facebook-kontoNoen gang ønsket å gå inn i sosiale medier verden og etablere en facebook-konto, men vet ikke hvordan. I denne eHow artikkelen vil jeg forklare hvordan å etablere en facebook-konto. Facebook lar brukerne enkelt kommunisere med venner, familie og kolleger. Meld deg på facebook ved å etablere en konto og få koblet til andre individer.

Bruksanvisning

1 Hvordan etablere en Facebook-konto


Besøk Facebook!

Å etablere en Facebook-konto, må du koble til facebook url på http://www.facebook.com. Du kan registrere deg og opprette en konto skjema på hjemmesiden ved å fylle ut informasjon under "Registrer deg". Du må oppgi noen personlige opplysninger, inkludert: fornavn, etternavn, e-postadresse, nytt passord, kjønn og fødselsdato. Når du har angitt informasjonen, klikker du på "sign up" for å opprette kontoen.

2 Hvordan etablere en Facebook-konto


Oppdater informasjon!

I kategorien profilen klikk "informasjon". Du kan klikke "edit informasjon" for å oppdatere informasjon om deg selv, inkludert: Grunnleggende informasjon (Networks, Sex, Bursdag, Hometown, Forholdsstatus interessen for, ser etter, politisk syn, og livssyns Views), Personal Information (Aktiviteter, interesser, favoritt Musikk, favoritt TV-serier, filmer, favoritt~~POS=TRUNC, og favoritt sitater), kontaktinformasjon (e-post, mobilnummer, AIM), Utdanning og arbeid (College, Highschool, arbeidsgiver, stilling, tidsperiode, sted), grupper (medlem av :), og Pages.

3 Hvordan etablere en Facebook-konto


Hvordan laste opp et bilde!

For å laste opp et profilbilde, må du være på "profil" fanen. Når du er der, klikk på "veggen" -kategorien, og det vil være et vedlegg delen. Under vedlegg seksjonen vil du finne et alternativ for bildevedlegg (bør være oppført som første punkt på listen). Klikk på bildet for vedlegget for å laste opp et bilde.

4 Hvordan etablere en Facebook-konto


Bilde Attachment Options!

Facebook har 3 alternativer for bildevedlegg, som inkluderer:. "Last opp bilde", "Ta et bilde" og "Opprett et album" For å laste opp et bilde som allerede er lagret på datamaskinen, klikker du laste opp et bilde og bla gjennom datamaskinen for foto plassering. Du kan ta et bilde med et webkamera, ved å klikke på "ta et bilde." Hvis du har mange bilder å laste opp fra en tur eller hendelse vil du kanskje vurdere å lage et album.

5 Hvordan etablere en Facebook-konto


Legge til et profilbilde!

Når du har lastet opp et bilde kan du klikke på det, hvor du vil få en mulighet til å gjøre den til din profilbildet. I nedre høyre hjørne av skjermen, klikk på "Make profilbilde." Du vil da bli bedt om å beskjære bildet. Når du er ferdig med å beskjære bildet, klikk "gjort beskjæring." Bildet er nå din profilbildet.

Hint

  • Ha det gøy og få kontakt med gamle venner, familiemedlemmer, Distant Relatives, kolleger, Etc.
  • Hold deg profil Professional! (Arbeidsgivere vil se)