Hvordan få albumbilder i iTunes uten å opprette en butikk konto

Hvordan få albumbilder i iTunes uten å opprette en butikk konto


iTunes er en lydavspilling program laget av Apple som kan, blant andre funksjoner, spille av lydfiler. En av funksjonene med lydavspilling er evnen til å lagre og vise albumcovere i programmet. iTunes har muligheten til å legge bilder til sangen din sporer automatisk, selv om det krever en iTunes-konto. Å få kunstverk uten kontoen er en litt mer omfattende prosess, men det er meget mulig.

Bruksanvisning

1 Start iTunes og se gjennom iTunes-biblioteket. Skriv ned alle album som du ikke har kunstverk for.

2 Naviger din nettleser til noen av de elektroniske album kunstverk nettsteder (se Ressurser). Dette er nettsteder som tilbyr høy kvalitet bilder av albumbilder for gratis.

3 gjennom nettsteder for albumtitler søke. Hvis du ikke har albumtitler for sangene, kan du søke etter individuelle sanger. Vær oppmerksom på at enkelte sanger vises på flere album, og det mange være noen alternativer for mulige albumcovere.

4 Last ned ønsket albumcovere til datamaskinen.

5 Velg albumet sanger i iTunes (hold "Shift" mens du klikker på sangene). Høyreklikk (Ctrl-klikk for Mac) på de utvalgte sangene og velg "Get Info". Trykk "OK" i pop-up vindu som spør om du vil redigere flere sanger.

6 Dra kunstverk til den tomme kunstverk boksen. Den vil vises i boksen. Trykk "OK". Alle de valgte sangene vil nå vise skisser for CD. Gjenta denne prosessen for hver sang kunstverk.