Hvordan få bedre Ping i «Counter-Strike: Source"

Opplever høy ping er en frustrasjon over at alle "Counter-Strike: Source" spillere møter på enkelte punkt. Ping er måling av hvor fort datamaskinen og spillserveren kan kommunisere med hverandre. En høy ping indikerer en dårlig forbindelse, mens en lav ping betyr at du bør ikke ha problemer med tilkobling overhodet. For å unngå etterslep eller krasjer, er det verdt innsatsen for å minimere ping så mye som mulig. Hvis du opplever høy ping på serveren tross for å ta skritt for å unngå det, er det i din beste interesse å bytte servere.

Bruksanvisning

1 Avslutt alle bakgrunnsprogrammer som også har tilgang til Internett. Selv om det kan være morsomt å være direktemeldinger med vennene dine eller lytte til streaming audio / video mens du spillet, vil disse aktivitetene konkurrere med Counter-Strike for båndbredde. Gi din spillet prioritet vil i stor grad øke hastigheten på din tilkobling. Hvis du trenger å søke på Internett for noe mens du spiller, kan du bruke den innebygde Steam overlegg nettleser i stedet for den vanlige nettleseren. Du får tilgang til Steam legget ved å trykke Shift + Tab.

2 Bli med spill ligger på lokale servere. En del av moroa av spill på nettet, er å være i stand til å møte andre spillere fra hele verden, men jo lenger unna en server er, jo verre tilkoblingen skal være. Mens det er ikke alltid lett å finne en server som er i nærheten, ta deg tid mens du surfer tilgjengelige kampene for å ta hensyn til server.

3 Skru ned grafikkinnstillingene. Høy kvalitet grafikk kan se bra ut, men når du kobler til en server, kan de sette unødvendig belastning på prosessoren. Finn en god balanse mellom estetikk i spillet og muligheten for at det skal fungere ordentlig.