Hvordan få bekreftet på PayPal Uten en bankkonto

PayPal er en online transaksjon middel som gjør at folk og bedrifter til å sende og motta penger via Internett. Hvis du er en verifisert bruker, har du ingen kostnadsgrensen og ekstra sikkerhet, og andre er mer sannsynlig å stole på deg fordi du har overgått PayPals sikkerhetskontroller. For å bli bekreftet på PayPal, må du enten gå inn på bankkontoen din informasjon eller har en PayPal Plus MasterCard, som har ingen årsavgift, og tilbyr belønning poeng og vil umiddelbart bli lagt til din PayPal-konto.

Bruksanvisning

1 Gå til PayPals webområde og klikk på "Personal" -fanen øverst på skjermen for å komme til "Financial Products" -kategorien.

2 Rull musen over "Financial Services" under "Personal" -kategorien, og klikk deretter på "PayPal Plus Credit Card" i rullegardinmenyen. Klikk deretter på "Søk nå".

3 Logg inn med din PayPal kontoinformasjon og bekrefte din kontaktinformasjon. Finn ut om du ønsker å melde deg på Account Security-programmet. Skriv inn din fødselsdato, lese og godta vilkårene og betingelsene, og klikk "Godta og fortsett" nederst på siden.

4 Vent opptil 30 sekunder for en godkjenning avgjørelse fra PayPal. Kontoen din vil bli knyttet til kortet ditt og bekreftet, og kortet kommer i posten.

Hint

  • Hvis du registrerer deg for PayPal-konto Security program, vil du bli belastet $ 1.50 for hver $ 100 av den gjennomsnittlige daglige balanse på kortet. Dette programmet hjelper dekke det utestående beløpet i tilfelle en nødsituasjon.