Hvordan få betalt / Tjen penger for dine meningerDet er flere alternativer tilgjengelige for å tjene noen ekstra $$$ ved å uttrykke dine meninger. Du vil ikke bli rik, men det kan være nok til å betale for en pizza eller så en måned. Her er noen muligheter til å få betalt for din mening.

Bruksanvisning

1

Registrer deg for å fullføre undersøkelser via konglen Research. Du vil få betalt mellom 3-5 $ per undersøkelse, og noen ganger får gratis produkter i posten. Klikk på linken nedenfor under ressurser.

2

Registrer deg for å være en uekte jurymedlem i en online mock jury. Besøk http://www.jurytest.com/, http://www.ejury.com/, http://www.onlineverdict.com/, og http://www.trialjuries.com/trialjuries/ å registrere deg . Lønnen varierer, vil du hjelpe advokater forberede sine saker for retten ved å fungere som en mock jurymedlem.

3 Hvordan få betalt / Tjen penger for dine meninger


Registrer deg og skrive anmeldelser for epinions. Besøk www.epinions.com for mer informasjon. Tiden de betaler 10 $ for hver 10 anmeldelser du skriver, og en ekstra $ 10 hvis gjennomgangen er "svært nyttig".

4

Besøk mylot (se link nedenfor) og bli med å få betalt for å diskutere saker og stemme dine tanker.

5

Opprett en blogg og si din mening om alt og ingenting. Du kan tjene litt ved å ha annonser via Google Adsense. Eller du kan registrere deg gjennom nettsteder som http://www.smorty.com/, http://hubpages.com, og http://payperpost.com å tjene litt ved å blogge.

6

Good Luck og Happy Skrive!

Hint

  • Det er andre undersøkelsen nettsteder der ute, men jeg har bare personlig erfaring med konglen Research. (Det er et flott program!) Du kan søke på nettet etter andre undersøkelsen nettsteder.
  • Hvis du bor i en storby eller store byen, sjekk rubrikkannonser ofte for Mock Jury Jobs - i det virkelige liv, ikke online. Jeg har sittet i en mock jury 3 ganger og blitt betalt $ 100 hver gang.
  • Les epinions Artikkel (se relaterte artikler) for å få råd om hvordan du kan tjene penger gjennom epinions.
  • ALDRI, ALDRI betale for et program, for eksempel en betalt undersøkelsen området. Hvis de ber om penger er det sannsynligvis en svindel.