Hvordan få bilde på en skjerm Sharper

March 14 by admin

Hvordan få bilde på en skjerm Sharper


Du kan gjøre bildet på en skjerm skarpere ved å justere datamaskinen eller laptop skjermoppløsning. En lavere skjermoppløsning, som 800x600, vil produsere større bilder som vises kornete og uskarpt, mens høyere skjermoppløsninger, for eksempel 1680x1050, produsere mindre bilder som er klarere og mer definert (se Ressurser for eksempler). Trinnene variere litt fra Windows XP til Windows Vista til Windows 7, men den grunnleggende forutsetningen er den samme.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start-knappen, og klikk deretter på Kontrollpanel. Når du er i Kontrollpanel i Windows XP, klikker du på Skjerm. I kontrollpanelet i Windows Vista eller Windows 7, klikk på Utseende og personalisering.

2 -I Windows XP, i Egenskaper for skjerm, velg kategorien Innstillinger.
-I Windows Vista, klikker du på personalisering og deretter Skjerminnstillinger.
-I Windows 7, klikker du Juster skjermoppløsning

3 Flytt glidebryteren i boksen Oppløsning (Skjermoppløsning i Windows XP) til riktig oppløsning, og klikk deretter Bruk. En pop-up boks vil spørre om du vil beholde innstillingene; Velg Ja for å gjøre endringen permanent.

Hint

  • Prøv å vise skjermen på flere ulike skjermoppløsninger; en ekstremt høy oppløsning vil gjøre lite bra hvis det er for lite for deg å lese.
  • Windows justerer vanligvis seg selv for å gi deg det beste bildet for skjermen du bruker. Hvis du justere skjermoppløsning og justeringen ikke forblir, eller om det bare er ett eller to valg tilgjengelig når du justerer oppløsning, må du kanskje oppdatere eller installere grafikkdriveren.

Related Articles