Hvordan få bind til Poster i «World of Warcraft»

Blizzard Entertainment introdusert "Bind til konto" elementer i «World of Warcraft» med utvidelsespakken «Wrath of the Lich King." Vanligvis har de arvestykke elementer som skalerer med nivået som du nivå opp en ny karakter. De kan også henvise til noen svært vanskelige å finne episk kvalitet elementer fra den nye arkeologi yrke, samt visse forfengelighet kjæledyr eller mounts. Spillere kan sende bind å rede elementer til tegn under samme konto og server, eller i en annen "WoW" kontoen, men i det samme området og Battle.net konto.

Bruksanvisning

1 Nivå opp en karakter til 80. På nivå 80, kan du kjøpe alle de binder på kontoarvestykker tilgjengelig for Honor Points eller Justice Points.

2 Bli med i en 25-nivå guild hvis du vil ha tilgang til arvestykke kapper og hjelmer. Du vil også trenge å bli hedret med Klanen, som vil ta minst en uke hvis du ikke har noen klan omdømme tabards.

3 Hodet til en guild leverandøren for din fraksjon å kjøpe bind på kontoheadpieces og kapper. Alle de store byene har laug leverandører. Spør en vakt eller en annen spiller hvis du har problemer med å finne den.

4 Hodet til Justisarvestykker leverandøren. Alliance tegn bør snakke med Larisse Pembraux på gården i sørøst av Stormwind mens Horde tegn bør snakke med Zulna i Grommash Hold i Orgrimmar.

5 Hodet til Honor arvestykker leverandøren. Alliance tegn bør snakke med Liliana Emberfrost i kommandosenteret i sørøst av Stormwind mens Horde tegn bør snakke med Galra i Hall of Legends i Orgrimmar.