Hvordan få CD informasjon med Nero

Det er tider når du ønsker å laste ned data, musikk eller bilder på en plate, men er usikker på hva er på platen. Det er to verktøy for å få CD-informasjon med Nero. Bruk "Infotool" for utfyllende informasjon om platen og en mulighet til å skrive ut eller lagre informasjonen, eller "Analyser Disc" for å gi grunnleggende kapasitet og innhold for din umiddelbare CD informasjonsbehov.

Bruksanvisning

Infotool

1 Start Nero Smartstart-programmet. Klikk på opp-pilen ved siden av sirkelen med ild-knappen nederst til venstre i boksen. Det er der for å finne og starte programmer og verktøy.

2 Sett inn CD-en du ønsker informasjon om i diskstasjonen.

3 Sett markøren over "Toolbox" og deretter navigere til menyen til høyre og klikk på "Infotool." Denne applikasjonen vil begynne å hente informasjon om CD og mye mer. Nero Infotool boks vil komme opp for deg å vurdere.

4 Sørg for riktig stasjon er valgt ved å klikke på rullegardinlisten "Current Drive", som ligger i øvre høyre hjørne av boksen.

5 Klikk på "Disc" -kategorien for å få CD-informasjonen med Nero. Velg "Lagre" -ikonet for å lagre informasjonen i et ønsket sted eller "Skriv ut" -ikonet for å skrive ut informasjon og lagre det med platen for fremtidig referanse.

Analyser Disc

6 Start Nero Smartstart-programmet. Klikk på opp-pilen nederst til venstre i boksen, velg "Toolbox" og klikk på "Analyze Disc."

7 Den "Disc Info" boks vil komme opp med informasjon om hvilken type CD i diskstasjonen, kapasitet brukt og tilgjengelig på CD, type informasjonen på CD og sporene eller filnavn.

8 Klikk på "Eject" -knappen og sett en annen CD i diskstasjonen. Klikk på "Oppdater" -knappen for å ha Nero Disc Analyzer hente den nye CD-informasjon.

Hint

  • Ifølge Neros Infotool manuell, "Nero Infotool gir deg mulighet til å ringe opp informasjon om de viktigste funksjonene i installerte stasjoner, satt inn plater, installert programvare og mye mer." Dette er en enkel å bruke Nero verktøyet for å få og laste ned CD-informasjon.