Hvordan få den beste tilkobling Med en Huawei Ec168 Trådløst internett kort

Trådløst internett fungerer ved å ta en tradisjonell, kablet internett og kringkasting det over luften, slik at datamaskiner tilgang til Internett uten behov for kabler tungvinte Ethernet. Kvaliteten og konsistensen på Internett-tilkoblingen er svært avhengig av uavbrutt kommunikasjon mellom Huawei Ec168 trådløst kort og trådløst nettverk som sendes.

Bruksanvisning

1 Kjøp en trådløs ruter med kringkastingsområde som kan dekke hele hjem. Trådløse rutere har en estimert kringkastingsområdet på dokumentasjonen som følger med det, så det er lurt å kjøpe en med nok kringkasting utvalg til å dekke så mye av huset som er mulig; selv om du planlegger å installere ruteren nær datamaskinen, har et bredt kringkastingsområdet gjør at muligheten for å flytte ruteren til et annet sted i huset uten å miste noen konsistens på Internett-tilkoblingen.

2 Fjern eventuelle trådløse enheter som kan forstyrre kringkasting utvalg av den trådløse ruteren. Trådløse telefonsystemer, for eksempel, hvis de opererer på samme frekvens som den trådløse ruteren (sjekk router og telefon dokumentasjon for å bekrefte dette), kan føre signal degradering eller signaltap helt. Hvis dette er tilfelle, vil du mest sannsynlig trenger å bytte ut det trådløse telefonsystem med en som opererer på en annen frekvens.

3 Kjøpe og bruke en trådløs range extender å plassere i nærheten av datamaskinen. Installere en trådløs range extender nær utenfor deg ruterens kringkastingsområdet kan øke styrken på det trådløse signalet til Huawei trådløse kortet. Kontroller signalstyrkemåleren ( "Excellent", "God", "Fair", "Begrenset eller ingen forbindelse") som vises under ikonet for trådløst nettverk for å spore signalstyrken på det trådløse nettverket som den sender til Huawei trådløse kortet.