Hvordan få e-postvarsler når EBay Favoritt Selger Lister Element

Hvis du vil være sikker på at du ikke går glipp av en ny eBay auksjon notering fra din favoritt selgere, kan du registrere deg for å motta e-postvarsler. På denne måten vil eBay sende deg et par ganger hver uke med en liste over dine favoritt selgers nye elementer.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din eBay-konto og gå til "My eBay" side. Klikk på "Selgere" under kategorien "Favoritter" på venstre side av siden.

2 Finn favoritten selger at du vil motta e-postvarsler fra. Klikk på "Rediger innstillinger" til høyre for selgerens navn.

3 Kryss av i boksen som sier "Abonner her for å motta e-post sammendrag."

4 Legg til et notat til deg selv om selgeren dersom du ønsker det. Ingen vil være i stand til å se dette notatet, men du. Dette er et bra sted å skrive hvorfor denne personen er din favoritt selger, slik som "stort utvalg av antikke dukker."

5 Klikk på "Lagre" knappen og dine preferanser vil bli oppdatert. Du vil begynne å motta e-postvarsler for ditt favoritt selgers nye element oppføringer.

Hint

  • Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta e-postvarsler om en favoritt selgers nye elementer, kan du melde deg ut av tjenesten på samme måte som du abonnerer på. Bare merk av boksen "Abonner her for å motta e-post sammendrag."
  • Du kan også registrere deg for å motta e-postvarsler fra en favoritt selger når du legger vedkommende til din favoritt Selgers listen. Du kan legge til en selger til din favoritt liste på noen av deres auksjon notering sider. Mens du ser på deres auksjon klikk på linken til høyre på siden som sier "Legg til Favoritt Selgere." Den neste side vil spørre deg om du ønsker å motta e-postvarsler om selger.