Hvordan få EDU koblinger til Stick

Hvordan få EDU koblinger til Stick


Hvis du ønsker å øke nettstedets rangering i Googles søkeresultater, bør du være mål for tilbakekoblinger på Edu nettsteder. Google legger stor vekt på nettsteder som Edu nettsteder lenker til, men får det dyrebare kobling er ikke lett. Men det finnes metoder du kan bruke for å finne ut hvilke Edu nettsteder kobler til konkurrentene, og deretter få nettstedet knyttet til dem også til å øke trafikken.

Bruksanvisning

1 Skriv "edu profil" i søkefeltet på en sosial nyhetsnettsted, slik som Digg, Reddit eller Slashdot, som vil tillate deg å søke etter forum profiler av brukere på Edu nettsteder. Se etter en "Vis Profilen til" eller "Brukerprofil" linken. Klikk på profilen for å se om den er aktiv.

2 Registrere en profil av din egen på forumet. Oppdatere profilen din med et bilde (som kan holde profilen din blir deaktivert) og en signatur som inneholder en link til nettstedet ditt.

3 Legg inn en kommentar introdusere deg selv, som gir deg en tilbakekobling fra the.edu nettside.

4 Prøv å holde deg aktiv på forumet ved å lage meningsfulle, relevante innlegg fra tid til annen. Hvis du ikke bruker kontoen, kan den bli deaktivert etter en tid. Ikke spam, som det kan få deg svartelistet fra forumet.

5 Gjenta dette med så mange profiler som mulig.