Hvordan få en animert Navn på Facebook

Hvordan få en animert Navn på Facebook


Hvis du ønsker å få en animert navn på Facebook, det er en Facebook-app som vil gjøre utslaget. Facebook apps er skapt av eksterne utviklere og legge evnen til å tilpasse din Facebook erfaring med ekstra funksjoner som animasjoner. Selv om du ikke kan animere selve teksten som vises øverst på profilsiden din, kan du animere ditt navn og slå den inn i et bilde som du kan holde på din Facebook-fotoalbum eller lage profilbildet ditt.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook og skriv "animere ditt navn" i søkeboksen.

2 Klikk "animere Name" i resultatlisten. Hvis du ikke ser animere Navn på resultatlisten, og klikk deretter på "Se flere resultater ..." nederst på listen og klikk deretter på "Apps" i venstre sidebar.

3 Klikk "Gå til App."

4 Klikk "Tillat" for å tillate programmet tilgang til grunnleggende profilinformasjon.

5 Skriv noen ekstra tekst som skal vises med navnet ditt i "skrive noe" tekstboksen, og klikk deretter på "Publiser". Du navn vil bli animert og lastet opp til fotoalbumet.

Hint

  • Hvis du ønsker å gjøre din animerte navn profilbildet ditt, klikk på "Bilder" i sidepanelet til venstre, og klikk deretter på "Animated navnet" bilde. Klikk "Make Profile Picture" i nedre venstre sidebar.