Hvordan få en Apple Store-konto

Hvordan få en Apple Store-konto


Apple er selskapet bak populære elektroniske enheter, inkludert iPad, iPhone og iPod musikkspiller. Selskapet har sin egen nettbutikk, som tilbyr disse produktene og til og med noen eksklusive produkter, som for eksempel musikkspillere i farger bare tilgjengelig fra nettstedet. Før du foretar et kjøp, må du få en Apple-butikk konto. Deretter kan du logge deg på kontoen din når som helst å foreta kjøp raskt.

Bruksanvisning

1 Besøk Apple Store nettsiden og velg Ny konto alternativet. Dette tar deg til en egen side, hvor du oppretter en konto og sette opp din leveringsadresse og fakturainformasjon.

2 Skriv inn din e-postadresse, fornavn og etternavn og telefonnummer. Lag et passord for kontoen din. Husk at passordet må inneholde seks bokstaver, tall eller en kombinasjon av bokstaver og tall. Klikk "Fortsett".

3 Legg faktureringsinformasjon og leveringsadresse når du blir bedt. Du må oppgi fullstendig adresse og kredittkortet eller debetkortet du har tenkt å bruke når du handler gjennom nettstedet.

4 Godta vilkårene for nettstedet. Dette inkluderer alle vilkårene for tjenesten fra Apple og forholdene vedrørende kjøp gjort på området og avkastning. Klikk i boksen under vilkårene for å indikere at du har lest og akseptert fakta.

5 Gå til Apple Store nettsiden og velg Konto ikonet. Klikk på "Logg inn" på neste side. Deretter oppgir du Apple-ID, som er den e-postadressen som er koblet til kontoen din, og passordet ditt. Når du logger deg på kontoen din, kan du begynne å handle på Apples nettbutikk.

Hint

  • Hvis du ønsker å opprette en iTunes-konto og kjøpe programmer, videoer eller musikk for Apple-enhetene dine, må du besøke iTunes nettstedet. Din e-postadresse er i Apples system som Apple-ID. Angi faktureringsinformasjon og forsendelsesinformasjon for å sette opp en konto.