Hvordan få en Blackberry Pearl bilde til Facebook

Hvordan få en Blackberry Pearl bilde til Facebook


De fleste smarttelefoner, inkludert Blackberry Pearl-serien har muligheten til å surfe på Internett og få e-post fra nesten hvor som helst. Smartphones også tillate brukere å laste opp programmer eller "apps" for å få rask tilgang til populære nettsteder som Facebook. Når du laster app på telefonen, sende bilder og videoer til Facebook tar bare noen få klikk.

Bruksanvisning

1 Last ned Facebook Mobile applikasjon for Blackberry. Fra nettleseren på telefonen, gå til Facebook Mobile området og se etter "Facebook for telefonen" -kategorien. Klikk "Blackberry" og deretter "Last ned App," for å starte nedlastingen av Facebook Mobile applikasjon. Du må kanskje starte enheten på en gang app laster.

2 Gå til "Downloads" -kategorien av Blackberry-enheten, og klikk på Facebook Mobile-ikonet. Skriv inn brukernavn og passord hvis du blir bedt om.

3 Naviger til kamerafunksjonen på datamaskinen og åpne bildet du vil dele. Hvis du ikke har tatt et bilde ennå, ta det nå.

4 Klikk på "konvolutt" ikonet som vises i den nederste delen av bildevinduet. Hvis dette ikke er til stede, klikker du på Blackberry-ikonet (rekken av prikker som ser ut som halvparten av en "B") for å åpne bildemenyen. Klikk "Send til Facebook."

5 Velg Facebook-albumet som du vil at bildet skal vises i, og taste inn en bildetekst for bildet. Klikk deretter på "Share" eller "Send" for å ha ditt bilde vises på din Facebook-profil.