Hvordan få en Cartoon Bilde i Yahoo

January 11 by admin

Når du blar gjennom Yahoo! og chatte med venner på Yahoo! Messenger, kan det hende at vennene dine har en tegneserie bilde på sin profil. Dette bildet, eller avatar, er en passelig karakter som du kan opprette for å representere din unike personlighet. Du kan endre alle aspekter av Yahoo! Avatar, inkludert hår, ansiktstrekk, hudfarge, kjønn, klær og bakgrunner som viser bak avataren din. Bildet viser hele Yahoo! nettstedet, inkludert Yahoo! Answers, Yahoo! Messenger, Yahoo! Mail og Yahoo! Pulse profil.

Bruksanvisning

1 Besøk Yahoo! nettside (yahoo.com) og klikk "Flere Yahoo! nettsteder" fra venstre kolonne.

2 Klikk "avatarer" og logge på kontoen din.

3 Klikk på "Utseende" og klikk "Face og Eyes".

4 Velg en hudfarge og et ansikt for avataren din.

5 Klikk "frisyrer" og velg en frisyre for din avatar. For å endre fargen på avataren din hår, klikker du en farge fra høyre side av eksempel.

6 Klikk "Klær" og velg et antrekk for din avatar. Yahoo! tillater deg å velge en egen topp og bunn eller et helt antrekk.

7 Klikk på "Extras" -kategorien for å legge til ekstra elementer til avataren din, inkludert hatter, briller, smykker, kjæledyr og ferie tilbehør.

8 Klikk på "Bakgrunn" -fanen og velge et bakgrunnsbilde for avataren din.

9 Klikk "Branded" for å bla gjennom spesielle antrekk og tilbehør fra populære bedrifter, for eksempel Star Wars, Yahoo! og Wii.

10 Klikk på linken "Legg til i favoritter" på toppen av noen eksempel å lagre elementet i dine favoritter.

11 Velg et ansiktsuttrykk fra "Forhåndsvise endringer" og klikk "Lagre endringer" for å lagre din avatar.

Hint

  • I en seier for kjønnsmangfold, gir Yahoo! deg å bytte kjønn på din avatar på vilje. For å gjøre dette, klikk på "Preferences" linken under "Web Search" -knappen. Klikk på "Endre" knappen fra "Change My Avatar Gender" og klikk "Switch Gender" for å bekrefte endringen. Alle tilpasninger til avataren din vil gå tapt.

Related Articles