Hvordan få en Chat Room skjermnavn

Hvordan få en Chat Room skjermnavn


Gratis chatterom nettsteder som Yahoo, Google, MSN, AOL eller Windows Live lar deg lage gratis skjermnavn for sine chatterom lokalsamfunn. Siden det er så mange online brukere med skjermnavn, er det viktig for deg å velge et unikt skjermnavn som isn & # 039; t allerede tatt. Nettsteder som Yahoo og AOL gjør det enkelt for deg å registrere deg med sine nettsteder og fylle ut spørsmål og svar undersøkelser for å sette deg opp med et skjermnavn for chatterom samt andre kontoer som e-post.

Bruksanvisning

1 Hvordan få en Chat Room skjermnavn

Skriv inn nettadresse.

Søk, eller skriv inn webadressen til et nettsted som tilbyr en gratis skjermnavn for sin nettside chatterom. Klikk på "Bli med" -knappen på området for å bli en del av det elektroniske samfunnet.

2 Opprett et brukernavn for deg selv ved å skrive slagordet i boksen som heter "Screen navn." Klikk på "OK" -knappen og deretter vente på området for å informere deg om noen andre har det skjermnavn. Klikk på "passord" boksen hvis navn skjermen er tilgjengelig.

3 Hvordan få en Chat Room skjermnavn

Velg passord du vil huske.

Skriv inn et passord som du vil huske i "Passord" -boksen. Trykk på "Tab" knappen eller velge feltet under "passord" boksen for å skrive inn passordet ditt. Klikk på "Security Spørsmål" drop-down menyen og velg et spørsmål. Skriv inn et svar, og deretter skriver du det på nytt i feltet under.

4 Hvordan få en Chat Room skjermnavn

Hopp spørsmål til raskere prosess.

Svar på listen over spørsmål som fødselsdag, kjønn, plassering og virkelige navn eller velge å hoppe over delen og fylle det ut på et senere tidspunkt når du & # 039; ve ferdig skjermnavnet ditt program. Les "Vilkår for bruk" avtalen, og klikk "Ja" hvis du er enig eller "nei" hvis du ikke & # 039; t. Velger du "nei" vil avbryte skjermnavnet prosessen.

5 Skriv inn tallene som vises i "Security Check" delen, og klikk deretter på "Send".