Hvordan få en Chipmunk Voice

Hvordan få en Chipmunk Voice


Når du kjøper en stemme veksler er en måte å endre stemmen din, alternativene med stemmen endrer programvare inkluderer flere talende profiler for høyere pitched tegn, for eksempel gjengen. Stemmen til disse dyrene i filmer og tegneserier er ofte svært høy og rask, noe som åpner for en komisk tonehøyde og tone variasjon. Med stemmen endre programvaren, kan du spille inn din nye stemme og snakke med den nye stemmen i stemmen chatting programmer som Skype, Ventrilo og AOL Instant Messenger.

Bruksanvisning

1 Last ned en stemme veksler programvare på nettet som MorphVOX, AV Voice Endre eller Voice Changer Software fra Audio Fun.

2 Plugg inn en mikrofon eller headset med mikrofon til datamaskinen hvis du ikke har en innebygd mikrofon.

3 Åpne installasjonsfilen for stemmen endre programvaren etter nedlastingen er ferdig. Følg trinnene i installasjonsveiviseren, og klikk "Finish".

4 Åpne din stemme veksler programvare for å starte programmet. Følg konfigurasjons retninger for å skape nye stemmeinnstillinger.

5 Ta opp stemmen din ved å klikke på opptaksknappen. Snakk en setning til posten, og klikk deretter stoppe. Lytt til opptaket for å høre normal stemme. Klikk "Next" for å gå videre til neste skjerm.

6 Sett tonehøyde, klang og styrke til svært høye nivåer. En jordekorn stemme, slik som stemmen i Alvin og gjengen, er svært svært høy pitched og rask. Lytt til innstillingene som du endrer hver for å se nivået som passer din chipmunk beste.