Hvordan få en Go Daddy Akismet API-nøkkel

Uansett hvor godt utviklet nettstedet ditt er, er det uunngåelig at du vil motta spam. Spam filtrering tjenester, for eksempel Akismet, søke å betydelig redusere mengden spam som dukker opp på nettstedet ditt ved å blokkere kommentarer som oppfyller kriteriene for å være spam. Hvis du har et nettsted vert gjennom Go Daddy vil du finne at å få en Go Daddy Akismet nøkkelen bare krever å fullføre et kort skjema på riktig nettside.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til akismet.com.

2 Klikk på "Kom i gang" -knappen for å starte prosessen med å registrere for en Akismet API-nøkkel for Go Daddy nettstedet.

3 Velg Akismet plan for området. Med mindre du er vert for flere nettsteder på GoDaddy eller bruker nettstedet til å tjene penger kan du velge "Personal" plan for gratis.

4 Skriv inn din kontaktinformasjon inkludert for- og etternavn, e-postadresse og kredittkortnummer hvis du gjør et bidrag til Akismet i bytte for API-nøkkel.

5 Klikk "Fortsett" for å registrere for nøkkelen.

6 Gå til innboksen, og åpne e-post fra Akismet.

7 Velg Akismet API nøkkelen fra e-post og klikk på "Kopier".

8 Åpne Go Daddy kontrollpanelet og gå til den delen av nettstedet som krever API-nøkkel. Høyreklikk API nøkkelboks og velg "Lim inn." Klikk "Lagre" for å fullføre prosessen med å få og bruke en Go Daddy Akismet tasten.