Hvordan få en inngående link fra Facebook

Få en innkommende link til nettstedet ditt fra Facebook for å øke potensialet for innhold på nettstedet ditt går viral. Selv om Facebook innlegg teller ikke som "tilbakekoblinger", innlegg til nettstedet ditt fra andre nettsteder som øker nettstedets rangering i søkemotorresultater, Facebook koblinger er likevel et effektivt middel for å øke trafikken. Siden Facebook koblinger er ikke tilbakekoblinger - og derfor ikke trenger å stamme fra noen andre - det er mulig å bare lage en innkommende link fra din egen Facebook.

Bruksanvisning

1 Besøk bestemt side eller innlegg på nettstedet ditt som du vil ha en innkommende link fra Facebook. Marker URL i adressefeltet, og deretter holde nede "Ctrl" og "C" for å kopiere linken.

2 Logg deg på Facebook, og klikk på "Link" knappen øverst til nyhetskilden. Høyreklikk i feltet, og velg "Lim inn." Klikk "Legg ved" for å feste koblingen til status.

3 Skriv inn en statusoppdatering som forklarer innholdet på siden til venner og andre kontakter og også oppfordrer dem til å dele og gjen post linken. Klikk "Del" for å sende innlegget til Facebook nyhetsfeed.