Hvordan få en jobb med Oracle

Oracle har tusenvis av ansatte på kontorer over hele verden. Å få en jobb med Oracle krever litt avansert trening, høyt nivå jobb ferdigheter og erfaring. Som en av de premiere databaseutvikling selskaper, velger Oracle sine ansatte fra de beste tilgjengelige kandidatene.

Bruksanvisning

1 Kontakt Oracles viktigste menneskelige ressurser sentre. Det beste stedet å begynne er med ansettelse del av Oracles bedriftens hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Nettstedet gir en oversikt over jobbmuligheter og liste over aktuelle ledige jobber.

2 Delta på et Oracle rekruttering hendelse på et universitetsområdet. Oracle rekrutterer aktivt på mange studiesteder hvert år, med fokus på universiteter med prestisjetunge informatikk avdelinger.

3 Påfør gjennom en av Oracles utenlandske kontorer. Den amerikanske kontorer motta et skred av søknader hver uke. Oracles internasjonale kontorer har tusenvis av ledige stillinger, og selskapet søker aktivt for ansatte med amerikanske universitets legitimasjon og erfaring.

4 Godta et lavt nivå posisjon. Å arbeide i et stort anlegg er den beste måten å få erfaring og innsideinformasjon om ledige jobber. Se etter arbeid knyttet til utdanningsbakgrunn. Oracle har hundrevis av entry-level og støttepersonell ledige stillinger hvert år.