Hvordan få en kode fra Classic Hypster og sette den på en Tumblr blogg

Hvordan få en kode fra Classic Hypster og sette den på en Tumblr blogg


Hvis du har opprettet en spilleliste med dine favorittsanger på online Classic Hypster - nå kalt Hypster.com - tjenesten, kan du dele sporene med besøkende til ditt Tumblr blogg. For å legge til Hypster musikkspiller til en Tumblr blogginnlegg, kopierer embed koden fra Hypster nettstedet og lim det inn i din Tumblr blogg. Hver gang en besøkende får tilgang til Tumblr blogginnlegg som inneholder den innebygde Hypster spiller, kan hun klikke lytte til musikken din spilleliste.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren og gå til Hypster. Hvis du ikke allerede er logget inn, skriv inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene på innloggings rask skjerm.

2 Klikk "Spillelister" i hovedmenyen for å få tilgang til listen over spillelister. Dobbeltklikk på spillelisten som du vil legge til Tumblr. Alternativt kan du klikke på "Opprett nye spillelister" -knappen, og opprette en ny spilleliste for Tumblr ved å bla etter spor eller ved å bruke søkefunksjonen.

3 Klikk på "Hent inn kode" -knappen under spillelisten. Klikk i boksen ved siden av "Aktiver Autoplay" hvis du vil at Hypster spilleren til å begynne å spille av sporene i spillelisten så snart den besøkende tilgang til blogginnlegg. Klikk på boksen ved siden av "Aktiver Shuffle / Random Play" for å randomisere kjører rekkefølgen på sporene i spillelisten.

4 Klikk på "Player Color Scheme" -knappen. Velg ønsket farge for Hypster spilleren fra nedtrekkslisten. Velg et fargevalg som utfyller fargevalget på Tumblr bloggen.

5 Finn "width" og "høyde" verdier i Hypertext Markup Language koden boksen under spillerens innstillinger. Endre "width" attributt til mellom "100" og "160" for å matche bredden på Tumblr blogginnlegg. Endre "height" verdi til mellom "20" og "60"

6 Marker og kopier hele HTML koden i kodefeltet.

7 Logg inn på Tumblr. På toppen av siden, klikk på navnet på Tumblr bloggen som du vil legge til Hypster spiller. Klikk på "Text" -knappen i nytt innlegg menylinjen. Klikk på "HTML" i editoren verktøylinjen.

8 Lim inn Hypster koden du kopierte tidligere inn i boksen. Klikk på den grønne knappen "Update". Skriv en tittel på innlegget inn "Tittel" input-feltet. Klikk på "Create Post" -knappen for å publisere innlegget med Hypster spilleren på Tumblr bloggen.

Hint

  • Gjenta samme prosedyre for hver Hypster spiller som du ønsker å inkludere i ditt Tumblr blogg.