Hvordan få en MySpace 1,0 Layout

Denne artikkelen er for alle medlemmene på MySpace som enten er helt ny på området, eller bare ønsker å vite hvordan du skal endre sin layout. Jeg kommer til å gå steg for steg hvordan du finner en layout, hvordan å sikre at det fungerer, og jeg skal gjøre det lett å forstå. Når du kjenner de grunnleggende trinnene, er dette en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Når du endelig har bestemt seg for å endre eller få et oppsett for din MySpace, enten du er en gammel medlem eller helt nye til hele ideen, er det første skrittet for å forsikre deg om at du faktisk logget inn på din konto. Dette kan enkelt gjøres ved å gå til myspace.com og finne hvor det står "Logg inn". Det vil bli funnet på en fane, ved siden av en annen merket "Registrer deg". Hvis du har problemer med å logge på, sørg for at ditt passord og e-postadresse er korrekt.

2 Når du har logget på kontoen din, bør du se en bar på toppen av siden. Det er under reklamen og generelt sier "Home", "Mail", "Profil", "Friends", osv ... Den som du ønsker er "Profil". Det bør være en pil på høyre side av det. Du kan klikke på "Rediger profil" og det vil bringe deg til den aller første siden som hjelper deg til å redigere din profil. Hvis du er hjemmesiden er satt opp annerledes enn hvordan jeg har beskrevet det, bør du være i stand til å finne hvor det står "Rediger profil", er det ved siden av bildet ditt (eller der bildet ville gå), og kan bli funnet på høyre side av det, ligger i en blå boks.

3 Den aller første tingen som du ønsker å gjøre er å finne hvor det står "om meg" (det vil være i fet skrift). Hvis du allerede har fått koder som er der, må du finne din gamle oppsettet kode og deretter markere den og slette den. Du ønsker ikke å slette noe annet, er jeg sikker på. Hvis du er ny på MySpace, så stor; du bør ikke ha noen koder hva-slik-noensinne i denne delen.

4 Nå er det på å finne et oppsett som du liker! Nå, når det kommer til denne delen av hele prosessen, folk vanligvis vil ha en layout som passer dem, deres humør, eller noe som de synes er interessante. (Et eksempel på det kan være alt fra religiøse utsikt til Phineas og Ferb). Du vil kanskje også å dobbeltsjekke og se om det faktisk er et oppsett for hva du vil, noen ganger er det ikke en veldig god idé å være for kresen.

5 Deretter vil du ønsker å finne en god nettside som har mange alternativer å velge mellom. Pyzam.com er (etter min mening), en meget god nettside. Hvis du valgte å bruke Pyzam, må du finne hvor det står "myspace layouts." Det kan bli funnet i en mørk blå boks på venstre hjørne av området. Når du har funnet det, bare klikk på det. Når den nye siden er lastet en haug med forskjellige kategoriene vil være synlig. Du kan enten klikke på en som griper oppmerksomheten, eller du kan rett og slett finne søkefeltet. Dette vil alltid bli funnet under "Site Search" og er veldig lett å bruke. Bare skriv inn hva du vil, velge hva slags layout du ønsker, og klikk deretter på "Søk" eller trykk "Enter" -knappen.

6 Ok, du har endelig funnet den perfekte oppsettet for deg? Flott! Det aller første du trenger å gjøre er å forhåndsvise det og sørg for at du virkelig liker oppsettet. Er det kaldt nok, betyr beskrive det dere gjør sende den meldingen du ønsker, er det pen nok? (Hvis du tilfeldigvis være jente, så vil du generelt ønsker den skal være pen). Når du har sørget for at oppsettet er perfekt for deg, må du trykke på den røde "X" i øvre høyre hjørne på siden, og klikk deretter på bildet av oppsettet. (Dette vil bringe deg til en helt ny side).

7 Det neste trinnet er å dobbeltsjekke for å være sikker på at du bruker riktig kode. Det bør være tekst som sier "MySpace 1,0 Profile Code," og rett under at du vil finne et bilde av denne grunnleggende layout sammen med enda en annonse. Da har du bare rett og slett høyreklikk hvor som helst i boksen (noen ganger må du kopiere koden ved å venstreklikke på det første ordet og rulle hele veien ned til du har fått hele greia uthevet), så klikk på "Copy "og gå til siden der du redigerte siden før.

8 Når du har gått tilbake til MySpace redigering siden det bare å klikke på "Om meg" -delen og lime hele hele koden, og deretter klikker du på "Lagre endringer". Husk å aldri rote med noe i oppsettet kode med mindre du er veldig flink med HTML eller CSS. Noen ganger når du klikker på "Lagre endringer" -knappen, vil en liten boks med tilfeldige tall og bokstaver kommer opp. Følg instruksjonene og tast inn koden for verifisering. (Disse tingene er store og små bokstaver, så sørg for at det du skriver vil matche bilde gitt ovenfor.)