Hvordan få en SNMP String

Simple Network Management Protocol (SNMP) brukes av nettverk styringssystemer for å administrere nettverkskomponenter. For å gjøre SNMP arbeid, må en nettverkskabel være installert med en SNMP agent. Du bør også konfigurere og aktivere SNMP riktig. SNMP samfunnet strenger er ansvarlig for SNMP sikkerhet og fungerer som passord for nettverkskomponenter. Samfunnet strengen er ofte i lesemodus. Standardverdien for denne typen fellesskapsstreng er offentlig.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din enhet administrasjonsgrensesnitt som er aktivert med SNMP. Klikk på "Network" menyen, klikk på "Auto-Discover" for å åpne den automatiske Device Discovery vinduet. Skriv inn enhetsnavnet eller adresse, som vil bli brukt til å oppdage enheten. Angi en SNMP Community-strengen. Klikk på "OK".

2 Klikk på "Edit" -menyen og velg "Server Settings". Dialogboksen serverinnstillingene grensesnittet vises, illustrerer tre kategorier av innstillinger på venstre panel. Disse kategoriene også inneholde underkategorier.

3 Klikk på "SNMP" underkategori for å vise de nåværende SNMP-innstillingene. Det er tre typer av samfunnet strenger for SNMP: Den lese innstillingen lar en ekstern enhet lese informasjon fra en enhet. Den lese-skrive innstillingen lar en ekstern enhet lese og endre informasjon fra en enhet. Den "felle" innstillingen er nyttig når en enhet må sende SNMP-feller til en annen enhet.