Hvordan få en Top Google Ranking

Følg disse trinnene for å få en topp Google rangering.

Bruksanvisning

1 Husk at for å få en topp Google ranking, fyrstikker Google hva brukerne ønsker med elektronisk innhold. Din side er basert på nettstedets omdømme og søkeord, og hvor godt det oppfyller brukernes behov i forhold til alle de andre områder med samme eller lignende informasjon.

2 Ikke skriv innhold for søkemotor rangering. I stedet være autoritet på emnet for å få en høy Google ranking. Dette betyr ikke at du bør ignorere søkeord eller søkeordsetninger brukere skriver for å søke etter innholdet. Skriv for innholdet først, og deretter gå tilbake og redigere for søkeord og fraser.

3 Ikke ting søkeord. Finn en balanse mellom innhold og søkeord og fraser. Unngå likt innhold.

4 Husk at Google er alltid arbeider med å endre måten de hjelpe brukerne å finne informasjon. Som søkemotorer som Google utvikler seg, holde tritt med stadig forsker på hvordan å få en topp Google rangering.

5 Øke antall kvalitet lenker til nettstedet ditt. Vær forsiktig med hvilke nettsteder du lenker til. Ditt omdømme er din viktigste ressurs på nettet.

6 Bruk Google-verktøy for å få en topp Google rangering. Sjekk ut Google Adword søkeordverktøyet, Hot Trends og Insights for Search. Lenkene er lokalisert i ressursen avsnittet nedenfor.

7 Vær oppfinnsom med søkeord som mål for optimalisering i titler, avsnittsoverskrifter, URL ankertekst, beskrivelser og sideinnholdet.

8 Alltid huske på viktigheten av din online omdømme med Google; det er det viktigste steget for å få en topp Google rangering.