Hvordan få en video til en PC-skjerm

Bruk av dataskjermen som en displayenhet for DVD eller VHS avspilling kan du spare plass og penger. Forutsatt at skjermen har de riktige inngangene, trenger du ikke engang trenger en datamaskin for å vise videoen. Koble avspillingsenheten til skjermen, enten LCD eller CRT, er like enkelt som å koble noen kabler fra videospilleren eller DVD-spilleren til PC-skjerm.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en compatibile Monitor

1 Bestem hva slags utgang avspillingsenheten bruker. RCA kablene er fargekodet gul, rød. S-video er en liten plugg med flere synlige pinnene i kontakten. DVI-kabler har et lite sett med pinner ved siden av en proprietær kontakt.

2 Koble avspillingsenhet til skjermens inngang. Sett kontakten forsiktig, men bestemt inn i inngangen. Ikke trykk for hardt på en S-videokabel, som du kan bøye pinnene.

3 Trykk på "Play" eller "Start" -knappen på avspillingsenheten.

4 Veksle mellom innganger til du ser et klart bilde fra avspillingsenheten. Knappen for å bytte innganger varierer vilt mellom fabrikater og modeller, så ta kontakt med bruksanvisningen for bestemte steder.

Ved hjelp av en videooverføring kort

5 Skulle skjermen ikke være direkte kompatible, fjerne den siden av PC sak å avsløre hovedkortet.

6 Forsiktig koble videooverføring kort i en PCI sporet til det sitter godt på plass. Koble til eventuelle nødvendige strømkontakter.

7 Hvis capture kortet er USB eller Firewire-kompatibel, koble den til de riktige portene. Hvis digitaliseringskortet kom med en installasjonsdisk, legge den i datamaskinens optiske stasjonen og følg instruksjonene på skjermen.

8 Koble de riktige kablene til fange kortets innganger og lansere den medfølgende programvaren. Trykk på "Play" eller "Start" -knappen på avspillingsenheten.

9 Start video fange programvare som fulgte med digitaliseringskortet. Se etter en "Play" eller "Capture" -knappen og velg det. Endre aktuelle innstillinger innsiden av programvaren for å oppnå bildekvalitet som du leter etter.

Hint

  • Bruke opptakskort i fullskjermmodus er en god måte å erstatte en TV.