Hvordan få et Facebook-gruppe Better

Facebook-grupper lar enkeltpersoner til å komme sammen og kommunisere med andre Facebook-brukere om felles interesser eller årsaker. Hvis du er involvert i en Facebook-gruppe, og det er ikke vokser eller trives som du håpet, kan du revitalisere den. Ved å ta de riktige trinnene på veien, er det mulig å gjenopplive din Facebook-gruppe og få det til det nivået som du så for seg for det.

Bruksanvisning

1 Send meldinger til medlemmene av gruppen. Facebook lar deg bare til å sende meldinger eller e-post til opp til 20 personer på en gang gjennom den vanlige meldingsfunksjonen. Et annet alternativ er å legge ut meldingen på gruppens vegg. Alle medlemmene av gruppen som har valgt å motta oppdateringer fra gruppen vil motta en e-post og melding av meldingen. Send vanlige meldinger til medlemmene og gjøre dem interessante. Oppfordre medlemmene til å delta i gruppen.

2 Åpne opp gruppen. Når du har en Facebook-gruppe, kan det fungere i en av tre forskjellige moduser: lukket, åpen for allmennheten eller hemmelig. Hvis du har en lukket eller hemmelig gruppe, åpner opp medlemskapet til andre å revitalisere medlemskap.

3 Legg til innhold på gruppesiden. Dette kan blant annet legge til bilder, videoer og veggen innlegg. Hvis ingenting er lagt til i gruppen, vil folk ikke være tilbøyelig til å kommentere eller delta i den.

4 Gi insentiver og belønning for aktiv deltakelse i gruppen. For eksempel tilby en rabatt eller kupong til den personen mest aktive i gruppen i løpet av en måned. Når du tilbyr insentiver regelmessig, folk er mer sannsynlig til å delta.

Hint

  • Fokuser på å fremme din gruppe hver sjanse du får. Ta med en link til det i din personlige e-postmeldinger og la folk få vite om det gjennom andre sosiale nettverk innsats.