Hvordan få et filmklipp å spille i Flash 8

Hvordan få et filmklipp å spille i Flash 8


Macromedia Flash 8 lar deg lage animerte og interaktive SWF-filmer og programmer for web, CD-ROM og andre bruksområder. Du kan legge inn og spille av filmklipp, eller digitale videoer, i SWF-filer på flere måter. Den enkleste og vanligste metoden er å legge inn video med Importer video veiviser Flash 8-tallet. Importer video kobler automatisk videoen til Flash movie og skaper avspillingskontrollene, for eksempel Play, pause, spole og Volum.

Bruksanvisning

1 Åpne Flash FLA filmen hvor du ønsker å spille av filmen klippet i Flash 8. Klikk "Fil" på menylinjen og velg "Open". Naviger til filen fra den resulterende dialogboksen velger det, og deretter klikker du "Open".

2 Gå til "Timeline" panel (som standard plassert over dokumentvinduet) og klikk på "Sett inn Layer" for å lage et nytt lag. "Sett inn Layer" er den første knappen i nedre venstre hjørne av "Timeline" panel.

3 Gå til rammen på det nye laget der du ønsker å legge ned videoen, høyreklikk og velg "Sett inn Keyframe". Velg keyframe. Klikk "Fil" på menylinjen og velg "Import" og velg deretter "Importer video." Dette åpner Importer video dialogboksen.

4 Klikk på "Browse" -knappen, og deretter navigere til katalogen som inneholder videofilen. Velg den og klikk "Åpne" -knappen. Hvis du ønsker å legge ned en video fra Internett, klikker du på "Allerede deployert til en web server, Flash Video Streaming tjeneste, eller Flash Communication Server" -knappen. Skriv inn nettadressen til videoen i URL-feltet.

5 Klikk på "Neste" -knappen. Dette viser "Distribusjon" -delen av Importer video veiviseren. Med mindre du har tenkt å distribuere Flash filmen til en Flash streaming server, velger du det første alternativet, "Progressiv nedlasting fra en webserver." Klikk "Next". Dette viser "Skinning" i veiviseren, hvor du velger hvilken type og stil av video avspillingskontrollene.

6 Klikk på "Skin" drop ned for å velge en stil for kontrollene. Det er flere kontroller på listen. Fortsette å prøve dem før du finner en som passer filmens design. Hvis du ikke ønsker å gi brukerne med avspillingskontroller, velger du "Ingen".

7 Klikk "Next" for å vise "Finish Video Import" skjerm. Dette skjermbildet gir nyttig informasjon om hvordan veiviseren bygger inn videoen og hvordan du distribuerer videoen til Internett. Les den, og klikk "Finish" for å legge inn videoen på Flash movie da.

8 Klikk på "Window" på menylinjen og velg "Component Inspector." Dette åpner Component Inspector panel. Herfra kan du angi ulike virkemåter for video. For eksempel, hvis du vil at videoen skal spilles av automatisk, setter du "autokjør" til "true". For å sette filmen å spole tilbake automatisk, setter du "autoRewind" til "true".

9 Test filmen. Klikk på "Control" på menylinjen og velg "Test Movie".

Hint

  • Når du eksporterer Flash-filmen til SWF, skaper Flash tre filer: en SWF for selve filmen, en SWF for avspillingskontrollene, og en Javascript (JS) fil å laste kontrollene inn i Flash movie. Når du distribuerer filmen til Internett, laste opp alle tre av disse filene og den innebygde videoklippet. Ellers vil videoen ikke spille.
  • Når distribuere filmen til Internett, holde de relative stier og filnavn intakt. Ellers vil video ikke spille.