Hvordan få et nettsted indeksert raskt

Komme ditt nettsted indeksert av søkemotorer er en sikker måte å øke trafikken og fortjenesten. Søkemotorer som Google er kontinuerlig "krypende" gjennom nettsteder på jakt etter fersk, relevant innhold. Prosessen med å ha ditt nettsted indeksert kan ta uker eller noen måneder. Men hvordan kan du få nettstedet indeksert raskt og uten mye hassle? Ved hjelp av noen av tipsene nedenfor, kan du få nettstedet indeksert raskt, vanligvis i en uke eller mindre.

Bruksanvisning

1 Velg søkeord for nettstedet ditt med høy søke tall og lav konkurranse. Google Adwords Tool er en stor ressurs for læring søke priser. Bruk disse søkeordene i domenenavnet, tittel koder, metakoder og innhold kroppen. Sørg for at innholdet ordet tetthet ikke overstiger fem prosent, for å holde din kopi lesbar.

2 Skrive artikler og sende dem til relevante e-zines, nyhetsbrev og kataloger. Inkluder linker til nettstedet ditt i din bio-området. Dette vil trekke målrettet trafikk til nettstedet ditt, samt gi relevante tilbake koblinger.

3 Kommentar til blogger eller nettsteder som har en høy Pagerank, fortrinnsvis med innhold som ligner på ditt nettsted. Inkluder lenke stedets inn dine kommentarer som en link tilbake. Du kan også spørre eieren av bloggen for et spor tilbake til nettstedet ditt, der koblingen er lagt inn på bloggen sin.

4 Legg nettstedets lenker til sosial bokmerke områder (som Digg) samt nettsamfunn som MySpace eller Facebook. Disse nettstedene får tonnevis av trafikk og er rangert høyt i søkemotorene.

5 Send inn ditt nettsted kartet til Googles Webmaster Central. Site kart gir søkemotorene helhetsinntrykket av nettstedet ditt ved å vise dem hva som er inkludert på alle sidene. Googles system vil automatisk krype gjennom nettstedet, og inkluderer sider som kanskje ikke vanligvis sees i en rutine søk.

Hint

  • De tre viktigste søkemotorer (MSN, Google og Yahoo) er de eneste du egentlig trenger å bekymre seg for, fordi de kjører 99 prosent av trafikken til you.Use gratis verktøy for webansvarlige på Yahoo og Google for å sjekke siden rangeringer og trafikk.