Hvordan få fart på FiOS Connection

Hvordan få fart på FiOS Connection


FiOS Internett er en tjeneste levert av Verizon. Det er en fibernett med en maksimal opplastingshastighet på 25 Mbps og en maksimal nedlastingshastighet på 50 Mbps. Hastigheten varierer avhengig av mange faktorer, blant annet hvor mange andre mennesker bruker tjenesten i ditt område, hvor mange andre mennesker bruker Wi-Fi-signal, datamaskinen og nettstedet du besøker. Hvis du opplever lave hastigheter, er det flere måter du kan øke dem.

Bruksanvisning

1 Bruk Speed-verktøyet tilbys av Verizon å optimalisere hastigheten. Det er en veiviser som vil hjelpe deg å finne ut om dine / IP-innstillingene MTU og TCP er riktig innstilt for best mulig ytelse. Veiviseren kan bli funnet på Verizon hjemmeside.

2 Utfør et virus, spyware og adware sjekk på datamaskinen din. Fjern disse programmene umiddelbart fordi de kan tregere FiOS hastighet eller skade datamaskinen din.

3 Slutt å se på Video on Demand. Den FiOS Internett-tjeneste og VOD-tjenesten må dele ditt hjem fiberoptisk forbindelse. Når de brukes sammen, vil Internett være tregere.

4 Ledig plass på harddisken på datamaskinen. Du kan utføre denne funksjonen ved å gå til datamaskinens "Start" -menyen, velge "Control Panel", deretter "Ytelse og vedlikehold" og deretter velge "Frigjør plass på harddisken." Dette vil åpne opp en veiviser som vil frigjøre plass på harddisken med grunnleggende vedlikehold som sletter nedlastinger og midlertidige filer.

5 Bruk Internett under off-peak tider da folk flest er online. For eksempel, mange mennesker sjekke nyheter og e-post når de kommer hjem fra jobb mens du venter på middag å lage mat. I stedet for å bruke Internett da, vente til det blir senere på kvelden da FiOS kanskje ikke så overbelastet.