Hvordan få følgere på Soundcloud

Hvordan få følgere på Soundcloud


Soundcloud er en musikk-deling nettsted som lar deg koble med dyktige nye musikere, kunstnere, artister og DJs. Du kan øke antall tilhengere du har på musikk-deling sosiale nettverk ved å oppsøke nye folk til å lytte til, dele din Soundcloud profilen på andre sosiale nettverk og gradvis bygge opp følgende over tid ved å publisere frisk og spennende musikk på nettsiden .

Bruksanvisning

1 Logg deg på Soundcloud konto. Se ny musikk eller folk ved å holde markøren over "Spor" eller "People" tabs og velge "Utforsk Tracks" eller "Utforsk People", henholdsvis. Bla etter sanger som passer din musikksmak eller se etter folk som produserer en lyd som fascinerer deg.

2 Klikk på "Følg" -knappen på en Soundcloud profilen du ønsker å begynne å følge. Musikeren er varslet om at du følger henne. Hvis hun har en lignende interesse for deg, vil hun gjengjelde tjenesten ved å følge deg tilbake. Dette er en av de enkleste måtene å bygge opp dine følgere på Soundcloud eller nesten alle sosiale nettverk.

3 Hold markøren over "You" fanen øverst på siden og velg "offentlige profilen din." Klikk på "Share" -knappen og velg hvilken sosiale nettverk for å kringkaste din Soundcloud profilen. Noen av de tilgjengelige opsjoner inkluderer Facebook, MySpace, Twitter, Tumblr og WordPress.

4 Del dine nylig opplastede spor med dine sosiale nettverk. Hvis du ikke blir automatisk bedt om å dele etter du laster opp et spor, holder du markøren over fanen "Du" og velg "Spor". Gå til sporet du vil dele, og klikk på "Share" -knappen til venstre for musikkspillerkontrollene.

5 Del dine musikk sett med dine sosiale nettverk. Prosessen er den samme som å dele et enkelt spor, men i stedet holder du markøren over fanen "Du" og velg "Sett". Den "Share" knappen er plassert øverst til venstre i musikkspilleren på det første sporet. Et sett er en spilleliste med din egen musikk.

Hint

  • Bygge en betydelig følgende av Soundcloud etterfølgere kan ta flere uker eller måneder.