Hvordan få gratis Internett med LINKSYS WRT54GL v1.1 Router DEL I

July 12 by admin

Hvordan få gratis Internett med LINKSYS WRT54GL v1.1 Router DEL I


Lei av å betale $ 45 pluss en måned for Internett-tjenesten ?? Bruk disse instruksjonene for å være i stand til å få gratis internett !! Fordi dette er et stort prosjekt, har det blitt brutt ned i fire deler. Nyt!!

Bruksanvisning

1 Først må du endre programvaren, kalt firmware, som er på ruteren. Ruteren vil bli en repeater. Dette er rimelig lett å gjøre. Gå til http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html og laste ned dd-wrt.v24_std_generic.bin filen til harddisken på datamaskinen. Før du installerer ny firmware på ruteren, må du sørge for at ruteren er på sitt fabrikkinnstillinger. For å gjøre dette, hold nede reset-knappen på baksiden av ruteren for atleast 30 sekunder. Dette er et viktig skritt - ikke hoppe over det!

2 Hvordan få gratis Internett med LINKSYS WRT54GL v1.1 Router DEL I

Bruk en Ethernet-kabel for å koble ruteren til datamaskinen. Plugg den ene enden av kabelen inn i en av de fire (4) LAN-portene på ruteren. Koble den andre enden til Ethernet-kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen. Som du kan se i bildet, ser en ethernet-kabel mye som en vanlig telefonkontakt, bortsett fra at det er bredere. Hvis du har et trådløst kort, må du huske å slå den av, slik at det ikke vil føre til noen forstyrrelser.

3 Følg instruksjonene på skjermen for å oppgradere programvaren på modemet.

Hint

  • Vær sikker på å følge alle instruksjonene. Ikke anta noe.
  • Unnlatelse av å følge instruksjonene til punkt og prikke vil resultere i bricking ruteren (det vil være effektivt døde og vil ta mye arbeid å gjenopplive det).

Related Articles