Hvordan få gratis SSL

Hvordan få gratis SSL


En SSL eller Secure Sockets Layer sertifikat er en web-sertifikat for nettsteder. SSL-sertifikater brukes til å kryptere data som lastes opp til Internett. Dette er svært nyttig hvis du logger inn på din nettside eller blogg ved hjelp av et usikret trådløst nettverk. Ved hjelp av en SSL-sertifikat kan holde hackere fra dine passord og viktig informasjon.

Bruksanvisning

1 Naviger til startssl.com. StartSSL tilbyr en gratis SSL-sertifikat med 128/256-bit kryptering. Klikk på "Class 1" eller "Free" linken. Velg "Registrer deg" alternativet.

2 Skriv inn din informasjon i skjemaet som vises. Du trenger ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post. Åpne e-posten din og finn post fra StartSSL. Kopier bekreftelseskode og skriv den inn i boksen på StartSSL nettstedet. Bekreftelseskoden vil bare fungere i 24 timer.

3 Velg karakteren av private nøkkelen for sertifikatet. Valget av karakterer er høy og middels karakter. Høy klasse vil gi deg mer sikkerhet enn middels karakter nøkkelen. Velg "Fortsett" når du har valgt. StartSSL vil generere nøkkelen og åpne en installasjonssiden.

4 Klikk på installer. SSL vil installere på datamaskinen din og spør om du ønsker å lagre den til en ekstern minneenhet for eksempel en flash-stasjon, ekstern harddisk, DVD eller CD. Klikk ja og lagre sertifikatet. Det er viktig å ha en back up i tilfelle datamaskinen krasjer eller du bytter datamaskiner. Sertifikatene arbeide for hoved domenenavn og eventuelle underdomener under dette navnet.

5 Velg "Godkjenn" på neste side. Klikk på "OK" i pop-up vindu. Velg "Bekreft domenenavn." Skriv inn domenenavn og e-post adresse knyttet til dette domenet. Denne prosessen vil måtte tas på nytt hver 30. dag for å holde sertifikatet arbeids.

6 Velg type sertifikat du skal bruke fra rullegardinmenyen. Lag en annen privat nøkkel for hvert domene og klikk "Create". SSL-sertifikatet koden vises i en tekstboks. Kopier koden.

7 Åpne Notisblokk og lim koden inn et nytt dokument og lagre det som ssl.crt. Last ned de mellomliggende og rotsertifikater i mappen der ssl.crt er lagret.

8 Last opp mappen med SSL-sertifikater til ditt nettsted server. Sørg for at filene er i rotkatalogen på nettstedet ditt.