Hvordan få gratis telefontjeneste

Hvordan få gratis telefontjeneste


Spare hundrevis av dollar ved å gjøre noen enkle endringer i måten du ringe og motta telefonsamtaler. Dra nytte av den nyeste teknologien for å få gratis eller redusert pris telefoni med utmerket lydkvalitet og erstatte eller supplere eksisterende tjenester. Prøv noen lave investeringsideer for å få mer gratis samtaler, og muligens bli kvitt telefonregningen helt. Mange service komme med sine egne telefonnummer eller forlengelse, samt andre funksjoner som telefonsvarer, nummervisning, og viderekobling. Andre tar betalt for premium-tjenester, så sjekk hvert tilbud nøye før du registrerer deg for å få full scoop, som priser og vilkår varierer per leverandør.

Bruksanvisning

1 Prøv noen av de mest populære VoIP (Voice over Internet Protocol) tjenester som Skype. Med Skype kan du ringe en annen datamaskin på Internett hvor som helst i verden gratis. Du kan ringe fasttelefoner eller mobil for så lite som 1,2 øre per minutt på tidspunktet for utgivelsen. Et annet godt alternativ er iCall Internet Phone, som du kan laste ned gratis. Du kan ringe fra PC til fasttelefon og mobiltelefoner gratis opp til 5 minutter om gangen i retur for å lytte til en kort reklamefilm mens telefonen er tilkoblet.

2 Bruk lynmeldingstjenester å ringe fra PC til PC gratis, eller for ekstremt lave priser PC til mobiltelefoner og fasttelefoner. Yahoo Voice tjeneste eller Gmails video / voice plug-in og begynne å snakke gratis eller for bare pennies.

3 Prøv Ooma telefonen. Selv om det koster ca $ 250 på publiseringstidspunktet for å få dette slanke og stilige telefonen, kan det være verdt det i det lange løp, så det er ingen månedlige telefon regninger. Den kobles til telefonen og høyhastighets Internett. I løpet av få måneder, kan det betale for seg selv, og du er igjen for å gjøre samtalen etter samtalen gratis. Noen begrensninger gjelder.

4 Få magicjack for ca $ 40, som inkluderer telefontjeneste for et år. Plugg magicjack enheten inn i datamaskinens USB-port, koble telefonen til den magicjack og du er oppe og går i løpet av minutter. Du kan eliminere telefonregningen og ringe over hele Amerika. Tjenesten koster ca $ 20 per år etter første års tjeneste.