Hvordan få Internett-tilgang med AOL

Hvordan få Internett-tilgang med AOL


Da Internett ble først tilgjengelig for brukerne, mange mennesker funnet AOL, eller America Online som det da het, å være en enkel måte å få koblet. Dette var da de fleste hjem Internett-tilkoblinger ble gjort over telefonlinjene. Nå som de fleste Internett-reiser på høye hastigheter på kabelmodem eller DSL-teknologi, kan du fortsatt bruke AOL og det gir noen nyttige fordeler.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med en leverandør av bredbånd i ditt område og be om en ny installasjon. Hvis du ikke er & # 039; t sikker på hvem du skal ringe, sjekk selskaper som tilbyr kabel-TV eller hjemme telefon service, siden de fleste av disse gir høyhastighets Internett, også kjent som bredbånd. Avhengig av hvor du bor, kan det være flere alternativer, så vil du kanskje å shoppe rundt. Disse selskapene ofte gi deg en pris pause hvis du abonnerer på flere av sine tjenester, slik at du kan få den beste prisen hvis du går med et selskap hvor du allerede er kunde, men det & # 039; s fortsatt en god idé å shoppe rundt . En annen måte å få informasjon er å spørre naboene hva selskapene de bruker for å koble til Internett.

2 Fortell installasjons du er AOL-medlem. Avhengig av selskapet, kan de hjelpe deg å få AOL satt opp til å jobbe med din bredbåndsforbindelse. Selv om de ikke & # 039; t, det & # 039; s best å la dem vite at du har AOL, fordi de ellers kan prøve å gi deg en e-postadresse knyttet til deres Internett-tjeneste, som du kanskje ikke ønsker eller trenger.

3 Kontroller at du har den nyeste versjonen av AOL-programvaren. Besøk AOL ordet "oppgradering" for å finne ut, og for å få den nyeste versjonen hvis du don & # 039; t har det.

4 Kjør AOL og se om det automatisk kobler du bruker den nye bredbåndstilkobling. To enkle måter å fortelle er å lytte etter summe og kobler støy telefonen modem gjør; du vant & # 039; t hører dette støy når du kobler til via bredbånd. Et annet alternativ er å koble fra telefonlinjen fra datamaskinen, og se om du fortsatt er i stand til å få tilgang til AOL. Hvis du ikke & # 039; t ønsker å koble fra telefonlinjen, er et tredje alternativ for å prøve å koble til AOL mens du & # 039; re snakker i telefonen. Hvis du & # 039; re fortsatt ikke sikker på, eller om det & # 039; s fortsatt bruker ekstern tilkobling, klikk på "Velg plassering" på hovedskjermen AOL, eller se etter "Connection" drop-down menyen. Velg "Bredbånd" eller "ISP / LAN" hvis en av disse ikke allerede er valgt.

5 Endre AOL-kontoen. Bredbånd brukere kan få AOL gratis, hvis de ønsker. Du vil fortsatt kunne bruke AOL-programvaren, inkludert AOL e-postadresse, og du kan få AOL kundestøtte online. Hvis du vil ha flere alternativer, kan du velge sine høyhastighets begrenset støtte alternativet, som tilbyr oppringt backup i tilfelle din bredbåndsforbindelse går ned, og sikkerhet fra McAfee, eller den vanlige høyhastighets plan, som også gir teknisk støtte fra AOL. Begge disse kommer med en månedlig avgift, selv om det kan være mindre enn hva du betaler før.

6 Nyt din nye AOL med bredbånd. Du vil finne høyere hastighet kan du se videoer, lytte til nettradio og spille spill som din tregere ekstern tilkobling ikke tillate deg å gjøre før.