Hvordan få IPK filer

Hvordan få IPK filer


Den IPK filtypen er en komprimert Debian-pakke. Hva det betyr er at det er en Unix-baserte biter av programvare som er laget mindre slik at den kan passe på enheter med begrenset lagringsplass. Flere enheter bruker IPK-filer, den vanligste av disse er Palm Pre telefon som kjører WebOS mobile operativsystem. Du kan også installere IPK filer på Nokia N900 telefon og Western Digital MyBook World Edition nettverkstilkoblet harddisk. Uansett bruk for IPK-filer, kan de fritt lastes ned fra Internett.

Bruksanvisning

1 Finn IPK-filer for din bestemt enhet på et nettsted som spesialiserer seg på slike filer. For eksempel, se etter IPK-filer for Palm Pre og andre WebOS plattform enheter på et nettsted som Precentral.net. Se etter IPK filer for trådløse rutere på DD-WRT.com.

2 Lagre IPK-filen til datamaskinen. Skanne den for virus med din foretrukne antivirus-programvare ved å høyreklikke på filen og velge "Scan med (navnet på antivirus program)."

3 Koble enheten til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den. Åpne programvaren du bruker for å overføre filer til enheten, for eksempel "WebOS Hurtiginstallasjon" for Palm Pre. Velg IPK filen du vil overføre og sende den til enheten din.

Hint

  • Dette er et prosjekt som bør bare forsøkes av noen veldig kjent med datamaskiner og teknologi, er det en risiko for å skade enheter repareres hvis noe er gjort galt.
  • Hvis du ikke vet hva IPK fil er, eller hva det skal gjøre, må du ikke installere det på enheten. IPK-filer kan overskrive den grunnleggende programvaren til noen enheter som eksterne harddisker og trådløse rutere. Hvis du gjør en feil eller installere feil fil du kan permanent deaktivere enheten.