Hvordan få iTunes Charts

Superstars og usignerte musikere både som mål å gjøre iTunes listene. Med massevis av markedsføring, ved hjelp av en Apple-godkjent aggregator - en fordeling tjeneste som hjelper deg med å forberede og levere innhold til salgs på iTunes - og noen andre triks, kan du øke dine sjanser for å gjøre iTunes topp 200 sanger eller album diagrammer uten hjelp av et plateselskap.

Bruksanvisning

1 Spill en fengende låt som er omtrent tre minutter lang. Hvis du ikke har en original sang, gjøre hva mange YouTube-musikere har gjort og spille inn en cover av en vellykket sang.

2 Send musikk til en Apple-godkjent aggregator, som Tunecore, CD Baby eller DiGiDi for distribusjon på iTunes.

3 Bli med musikkdeling plattformer som ReverbNation, Soundcloud, Bandcamp og Last.fm å avsløre flere folk til musikken og gi lytterne en sjanse til å prøve før de kjøper.

4 Legge ut en video på YouTube av dere utfører sangen. Fra Justin Bieber til Rebecca Black, har mange sangere gjort iTunes listene etter å slippe en viral video.

5 Del musikken din på sosiale nettverkssider som Facebook, Twitter og Tumblr. I juli 2011, indie musiker Jesse Ruben gikk fra ikke å være på iTunes diagrammer til nummer 10 på bare 48 timer etter å ha delt sitt mål om å gjøre iTunes listene på alle tre nettsamfunn.