Hvordan få iTunes til å finne automatisk New Music

Hvordan få iTunes til å finne automatisk New Music


Versjon 9 av iTunes introduserte muligheten til å automatisk legge til musikk til iTunes-biblioteket uten å manuelt søke eller oppdatere mapper. En ny mappe er i media mappen iTunes som heter "automatisk legge til iTunes." Sett musikk til mappen automatisk legge til musikken i iTunes-biblioteket. Musikken vil bli organisert, CD-bilder vil bli funnet hvis alternativet er kontrollert, og musikken kan deretter synkroniseres og kopieres til en iPhone eller iPod.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes og velg "Preferences" fra "Edit" -menyen, klikk på "Avansert" fanen.

2 Klikk i boksen som sier "Keep iTunes Media-mappen organisert" hvis det ikke er merket allerede, og klikk på "Kopier filer til iTunes Media mappen når du legger til biblioteket" i boksen. Klikk på "OK" -knappen for å avslutte preferanser.

3 I Windows Utforsker går du til "C: \ Users \ Ditt brukernavn \ Music \ iTunes \ iTunes Media \ automatisk legge til iTunes." Erstatt "Ditt brukernavn" med ditt Windows påloggingsnavn. Plasser musikk i "Automatisk Legg til iTunes" -mappen for å ha organisert av iTunes-musikk.

4 Endre eksterne musikk ripping programmer, peer to peer programmer eller nettleser nedlasting av musikk mapper til "automatisk legge til iTunes" -mappen.

5 Åpne iTunes igjen for å se musikk fra andre programmer som automatisk har blitt lagt til i biblioteket.

Hint

  • I Mac OS, er mappen på: "~ / Musikk / iTunes / iTunes Music / automatisk legge til iTunes /"
  • Musikken vil bli flyttet fra "automatisk legge til iTunes" -mappen til "iTunes Media" -mappen. Navnene vil bli endret, men titlene vil bli lagret som metadata som fortsatt er søkbare.