Hvordan få knappene opprettet i Fireworks for å jobbe i Dreamweaver

Fyrverkeriet og Dreamweaver web design programmer er begge laget av Adobe, som gjør overføring av elementer fra Fyrverkeri til Dreamweaver en grei prosess. Når du oppretter grafiske knapper i Fireworks, genererer programmet automatisk design kode som kreves for å arbeide i Dreamweaver. Når du har opprettet knappene, sikre at de fungerer som de skal i Dreamweaver ved å bruke Sett Fyrverkeri HTML funksjonen.

Bruksanvisning

1 Start Fyrverkeri og åpne filen som inneholder de knappene du vil bruke i Dreamweaver.

2 Klikk "Fil" i hovedmenyen, og velg deretter "Export" etterfulgt av "HTML og bilder" fra kontekstmenyer. Eksportere elementene til datamaskinen mappen som inneholder Dreamweaver nettstedets filer og dokumenter.

3 Start Dreamweaver og åpne dokumentet du vil legge til Fyrverkeri knappene. Lagre dokumentet i samme mappe som inneholder nettstedets andre filer og mapper, samt knappene du har eksportert fra fyrverkeri.

4 Klikk på dokumentsiden ved innsettings stedet for fyrverkeri knappene. Klikk "Sett inn" i hovedmenyen, etterfulgt av "Bilde Objects" og "Fireworks HTML" i kontekstmenyer.

5 Klikk på "Browse" -knappen i popup-vinduet. Klikk og markere Fyrverkeri HTML-fil. Klikk på "OK" -knappen for å automatisk sette inn HTML-koden inn i Dreamweaver dokumentet, sammen med eventuelle tilhørende bildefiler eller Javascript-kode genereres av fyrverkeri eksport.

6 Last opp Dreamweaver dokumentet, og alt eksportert Fyrverkeri filer til din hosting server.

Hint

  • I trinn 6, la Dreamweaver til å slette den opprinnelige Fyrverkeri HTML-fil automatisk etter import det til dokumentet ved å velge "Slett fil etter innsetting" før du klikker på "OK" -knappen.