Hvordan få Little Picture-ikonet øverst på adresselinjen for ditt nettsted

En favorittikon er et lite bilde som vises ved siden av nettstedets navn i adressefeltet, og ved siden av nettstedets navn i brukerens bokmerkemenyen på mange nettlesere. Det hjelper en nettside skiller seg ut og bygger merkevaren. Du kan opprette en favicon for nettstedet ditt i bare en liten bit av tid og uten HTML kunnskap. Prosessen for å legge til og lage din favicon kan være forskjellig fra sted vertskap for nettstedet vert.

Bruksanvisning

1 Besøk en favicon kompressor nettsted (se Ressurser). Disse nettstedene er vanligvis gratis, og vil skape et bilde som er formatert riktig for plassering i adressefeltet.

2 Last opp et bilde av favorittikon generator nettsted. Prøv å bruke et bilde av din logo eller noe som passer ditt design med lignende farger og funksjoner. De fleste favicon skaperen nettsteder lar deg laste opp bilder av alle størrelser, men krever bildet bli formatert som en .jpg eller .gif. Når lastet opp, trykk på knappen på området, ofte kalt "Opprett Favicon" eller noe lignende for å komprimere bildet.

3 Last ned bildet til skrivebordet ditt og sørg for at den er lagret som "favicon.ico". Endre filnavnet etter nedlasting ved behov.

4 Last opp bildet til nettstedet ditt ved hjelp stedets FTP-tjeneste. Dette finner du på nettstedets vert. Hvis du bruker en leverandør som blogger, laste opp bildet til en tredjeparts bilde deling av området og endre områdets HTML.

5 Åpne nettstedets HTML editor hvis du bruker en tredjeparts hosted nettsted. Et sted i <head> -delen av siden, legger denne koden: "<link rel =" snarveisikonet "href =" http://www.yoursite.com/favicon.ico ">". Du kan legge det hvor som helst etter <head> og før </ head> HTML-koder. Endre "Your Site" informasjon i koden ovenfor til en URL der din favicon lagres på nettet.