Hvordan få lyd og video å matche opp i Media Player

Hvordan få lyd og video å matche opp i Media Player


Når du spiller av en video på din datamaskin med standard Windows Media Player, kan du legge merke til lyd og video er av. Dette er på grunn av en av to grunner. Den første er en videofil ikke blir opprettet på riktig måte, der det ikke er noe du er i stand til å gjøre noe med. Den andre er filen er ikke ferdig å gjengi riktig, forårsaker lyden å spille i forkant av videofilen. Det er dette problemet du er i stand til å korrigere.

Bruksanvisning

1 Exit ut av andre programmer du bruker. Andre programmer kommer til å ta RAM bort fra Media Player, slik at programvare for å bremse og muligens stammer videogjengivelse, forårsaker lyden å avansere når video pauser.

2 Last ned den nyeste versjonen av Media Player. Den nåværende spilleren du bruker kan ha feil som gjør at video (eller lyd) for å starte tidlig på noen videoformater. Nedlastingen er vanligvis tilgjengelig gratis på programmets hovednettstedet.

3 Åpne Media Player, og deretter laste ned filen du ønsker å spille.

4 Klikk "Play", velg deretter "Pause" og vent på at videoen skal gjengi helt. Når videoen sier det er ferdig rendering, klikk på "Play" og lyd- og videoavspilling i sync.